למכירה- סנדלים מהממות בחצי מחיר

• הוסף לסימניות
סנדלים של פפאיה מידה 25
נלבשו יום אחד אך כשהיא חזרה מהגן ראיתי שזה ממש לוחץ עליה ומאוד מדויק, בחנות לא ממש שמתי לב כי מקדימה יש לה כביכול הרבה רווח אך בפועל מאחורה זה ממש עד הסוף ובכללי צפוף ואני רוצה לקנות לה את המידה היותר גדולה

אני מוכרת ב100 שקל במקום 200
צפה בקובץ המצורף 197719
במציאות צבע הנעליים יותר חזק והעור של החלק הפנימי בז' ולא וורוד (יותר יפה מהתמונה)

עדיף בטלפון: 0527170740 (יותר זמינה)

קבצים מצורפים

• סנדלים.jpg
    KB 18.9 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
היי, מעניין אותי לשמוע דעתכן אם מישהו יקנה נעל שהשתמשו בו פעם אחת (המצב עדיין חדש)
כי אני, אם אודה על האמת לא מסוגלת לקנות משהו שכבר השתמשו בו, אבל חשבתי שאולי יהיו כאלו שכן יעניין אותם.
פשוט אם זו הצעה לא מאוד משתלמת אני ימשיך להלביש לבת שלי, היא מאוד התאכזבה היום לא ללבוש את זה ובהמשך פשוט נקנה לה זוג נוסף...
אשמח להחכים בעיניין...:rolleyes:

• הוסף לסימניות
באמת, נעל!
אפילו איסטניסטית כמוני היתה נועלת לילד שלה נעל שנעלו אותו פעם אחת בלבד! מה, בחול הם לא משחקים?

לי אישית - ספציפית להודעה זו - יש בת, לא בגיל הנ"ל.

• הוסף לסימניות
אני הייתי קונה אם היה מתאים לי
באמת אפשר לחשוב נעל שננעלה יום אחד...

• הוסף לסימניות
גמאני,
עוד מתלבטת אם לקנות אותה.
לא בטוחה שתתאים באורך.
יכולה למדוד בס"מ את פנים הסנדל?

• הוסף לסימניות
גם הנעליים החדשות מהחנות - נמדדו המון פעמים ע"י ילדים אחרים שבסוף לא קנו....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 050;1286801:
גם הנעליים החדשות מהחנות - נמדדו המון פעמים ע"י ילדים אחרים שבסוף לא קנו....

חטפת לי את המילים מהמקלדת......

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מעיינות21;1286720:
גמאני,
עוד מתלבטת אם לקנות אותה.
לא בטוחה שתתאים באורך.
יכולה למדוד בס"מ את פנים הסנדל?

מהתפר שבקצה עד התפר שמאחור זה 14.5 ס"מ, אבל לא נראה לי שזה מדויק לבדוק כך כי לבת שלי יש הרבה רווח מקדימה אבל מאחורה הסקוצ' נסגר לחצי ובכללי כל הנעל צפופה.
לבת הגדולה שלי שנועלת מידה 29 גם קניתי מידה 30, וגם לה היתה את אותה הבעיה (לא יודעת איך רק אצלה שמתי לב...)
זה פשוט גזרה קטנה יותר, קניתי לה באותו זמן גם נעל לשבת של פפאיה מידה 24 וזה מצוין עליה ובסנדל הספציפי הזה אני רוצה לקנות לה את ה26.
אז פשוט צריך למדוד!:D

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה