עזרה למכירה סנדל מנקסט לילד

• הוסף לסימניות
למכירה הסנדל הזה
מידה 7 - 24 (קטן עלינו)
המחיר 58 כמ באתר
מנסה כאן לפני ששולחת חזרה

• הוסף לסימניות
אוישששש
היום הזמנתי מידה 7....

אם כבר, תוכלי אולי לעזור לי- איזו מידה הילד שלך נועל בד"כ?
התלבטתי לגבי המידה.
תודה

• הוסף לסימניות
ואני מוכרת את אותו סנדל מידה 8- 25.5 ומעוניינת מאד למדוד לו מידה יותר לפני שאני מזמינה

• הוסף לסימניות
אויש רק עכשיו ראיתי את התגובות
הסנדל אצלי עדיין, אבל החלטתי לחכות שהמידה הגדולה יותר תגיע ואז להחליט מה יותר טוב
מקוה שבמהלך החג יגיע ואאדכן אותך @יעל YAEL אם תרצי עדיין
ואגב, אני מאופקים ויכולה להעביר לערי המרכז

• הוסף לסימניות
יש לי אותו סנדל למכירה
מידה 8- 25.5
קטן על הבן שלי

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לי יש את אותו סנדל למכירה בצבע חום- אדמדם מידה 6- 23.
נראה לכם שהסנדל הזה הוא קצת קטן יחסית למידה?
אשמח גם לשמוע איזה מידה הילדים שלכם בארץ, כי אני מתלבטת האם להזמין עכשיו מידה 7, או 8
עוד לא יצא לי להחזיר משהו לנקסט
איך זה עובד? אשמח להסבר.

• הוסף לסימניות
רשמתי כבר באשכול אחר
לדעתי והיא מנסיון של כמה שנים
המידות בסנדל הזה קטנות !!!
הזמנתי לבן שלי 28 ובננעלי גיל קניתי לו 27

• הוסף לסימניות
אני הזמנתי מידה 23 בסנדל הזה לפי מה שאתם אומרות אני כבר משערת לעצמי שזה יהיה קטן

אם כן אני רוצה לקנות מידה 24 למי יש למכור בבני ברק?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה