למכירה ספרינט (שטיח אלקטרוני)

• פותח הנושא tzivi
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
למכירה ספרינט חדש באריזה סגורה
מי שלא יודע מה זה זה שטיח מספרים אלקטרוני עם שירים חסידיים
משחק מהמם קיבלנו מתנה ויש לי כבר כזה בבית

בחנויות מוכרים ב-160 ואני מוכרת אותו ב-130 ש"ח

אני גרה בביתר אפשר גם להעביר לבית שמש וירושלים

• הוסף לסימניות
אפשר תמונה של המשחק?
לאיזה גילאים?

• הוסף לסימניות
פירוט.
מה בדיוק עושים איתו בדיוק?
אפ זה כמו שאני מבין, אז יש רימיקס של שירים חסידיים כל היום - ישר באוזניים... מבית הסטודיו להפקות חדשות של ילדיך...;)

• הוסף לסימניות
הכוונה כנראה ל- שפרינג
שטיח אלקטרוני עם מנגינות, ומספרים מ1-9.

האורות נדלקים במספרים והילד קופץ על השטיח לפי המספר המואר.
הקצב מתגבר . הילד צריך להשתמש בעזרת ידיו ורגליו יחד -
מה שמגביר את האטרקציה וההנאה .

• הוסף לסימניות
מהכרות-
מחריש אוזניים, ונמאס די מהר...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מקופלת;1482287:
מהכרות-
מחריש אוזניים, ונמאס די מהר...

כשילד משועמם מנסיון זה הרבה יותר מרעיש:D

המשחק מהמם
בודאי שלא כל יום מוציאים אצלי את זה אבל אפשר להגיד שמבין שלל המשחקים הוא משחק ממש מנוצל וכשיש חברים תמיד מוציאים את זה

זה משחק מאד מפתח של זריזות ותיאום עין רגל
יש בזה 3-4 רמות
רמה א'- רק מספר אחד מהבהב וצריכם בשטיח לדרוך על המספר שמהבהב
רמה ב- נראה לי אותו דבר רק יותר מהר
רמה ג'- 2 מספרים מהבהבים ביחד וצריכים עם 2 רגלים מהר לדרוך על 2 המספרים
רמה ד'- 3 מספרים מהבהבים בו זמנית וצריכם מהר להספיק לדרוך על כולם
נראה לי גם יש 4 מספרים שמהבהבים ביחד

זה הרעיון בגדול
אין לי כרגע אפשרות לצלם את זה
אשמח אם מישהי תעלה תמונה מהרשת
אני חסומה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה