למכירה - עגילי סברובסקי

• הוסף לסימניות
עגילי סברובסקי - חדש לגמרי (לא יצא מהקופסא..)
במחיר מציאה - 200 ש"ח בלבד!
(המחיר המקורי הוא 75$)

פרטים במייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

קבצים מצורפים

• CAM00378.png
    KB 703.4 · צפיות: 41
  • CAM00378.jpg
    KB 956.5 · צפיות: 44
  • הוסף לסימניות
זו חברה טובה של תכשטים בחו"ל (גם בארץ)

• הוסף לסימניות
אכן, זה קריסטל אמיתי ואיכותי.

• הוסף לסימניות
אח"כ אפשר למכור אותו לאחר שזה יוצא מהאופנה? מה עושה אותו קריסל אמיתי? (סליחה על הבורות, פשוט אני משתמשת רק בכסף וזהב אז אין לי מושג)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יגואנה;1174204:
מה עושה אותו קריסל אמיתי?

לא שאני מבינה גדולה בתכשיטים למיניהם..
אבל זו אבן קריסטל אמיתית, בניגוד לחיקויים שקיימים.

• הוסף לסימניות
מקפיצה - - -

[לשואלים באישי על סיבת המכירה: קיבלתי מתנה ואין לי חורים..]

• הוסף לסימניות
לא שווה לחורר בעשרים שקל בשביל 200?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י MV25;1174895:
לא שווה לחורר בעשרים שקל בשביל 200?

הסיבה שעד היום לא עשיתי חורים היא לא כי היו חסרים לי עשרים ש"ח :)
(לא משנים עיקרון בגלל מתנה..)

• הוסף לסימניות
יש צורפים בירושלים, שיכולים להפוך לך את העגילים האלה לעגילים עם סוגר לאוזן לא מחוררת.
אלא אם כן העקרון הוא לא החורים אלא לא לענוד עגילים בכלל?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה