למסירה למכירה עגלת בוגבו

• הוסף לסימניות
למכירה עגלת בוגבו
+ שק שינה + ניילון לגשם.
היתה בשימוש לילדה אחת.
שמורה ממש!!!!!!
1700 ש"ח ב-ל-ב-ד
0527122683 בין השעות 13:00-16:00 ומהשעה 21:00.
רמות, ירושלים.
מזומן בלבד.

קבצים מצורפים

• IMG_1149.JPG
    IMG_1149.JPG
    5.1 MB · צפיות: 431
  • IMG_1150.JPG
    IMG_1150.JPG
    6.1 MB · צפיות: 394
  • הוסף לסימניות
אין בה שום בעיה
העגלה בדיוק כמו בתמונה שמורה ומדהימה!
מוכרים אותה בזול כי רוצים למכור אותה מהר ולקבל את הכסף מזומן בלי התמקחויות על המחיר
באמת מחיר סופי ומצחיק...
הקודם זוכה!

• הוסף לסימניות
יש גם אמבטיה?
ז"א, השק שינה הזה הוא תחליף לאמבטיה?
אפשר להשכיב בזה תינוק מגיל לידה?

• הוסף לסימניות
שק שינה הוא כתחליף לאמבטיה ומיועד מגיל לידה (עלה 600 ש"ח)

• הוסף לסימניות
את יכולה לשמור לי?
אני צריכה להתיעץ עם בעלי...
אבל זה יהיה אחרי אחת...

• הוסף לסימניות
אני אשמח
אבל יש עוד כמה שמתענינות עכשיו
אז...
הקודמת זוכה...

• הוסף לסימניות
לי יש אמבטיה חדשה בחצי מחיר בצבע אפור

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
נמכר בחנות ב1200 אני רוצה 550

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה