למכירה עגלת תאומים

• הוסף לסימניות
למכירה עגלת תאומים של "סילבר קרוס"
היתה בשימוש מועט מאד ואח"כ היתה במחסן עד עכשיו...
במחיר של 450 ש"ח

אפשרות בתוספת או בנפרד שק שינה של "סילבר קרוס" מקורי (היה בשימוש פעמים בודדות ממש) בתוספת של 150 ש"ח.

פרטים באישי!

קבצים מצורפים

• SAM_2369.JPG
    1.2 MB · צפיות: 21
  • SAM_2366.JPG
    1.2 MB · צפיות: 9
  • SAM_2365.JPG
    1.2 MB · צפיות: 7
  • SAM_2364.JPG
    1.2 MB · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
יש לך מושג לגבי המשקל שלה ולגבי הרוחב?
משקל- אם לא יודעים במדויק, היא כמו טיולון או כבדה כמו עגלה גדולה? כי לדוגמא התאומים של מקלרן כבדה ממש כמו עגלות גדולות אחרות,
זה משמעותי בשבילי, כי יש לי מאונטיין באגי ואני מאד מרוצה ממנה, היא רק מאד כבדה ולסחוב תאומים שכל אחד שוקל מעל 10 קילו בעליה בלתי נגמרת- זה קשה, למרות שהעגלה נוסעת מצוין.

תודה!

• הוסף לסימניות
גם לי יש מהונטן באגי לתאומים- ולפי הברורים שעשיתי, חבל להחליף שור בחמור---- תהניי ממנה!!
למרות הקושי בעליה עם עגלה אחרת יהיה יותר קשה.

הרבה נחת! ושימשיכו לגדול ולטפוח זה הזמן...

• הוסף לסימניות
שמעתי את זה מכמה, שלא שווה עגלה קלה כי אי אפשר להשוות את הנסיעה שלה, אבל הבעיה שלנו עם המאונטיין זה שהיא לא מתקפלת קטן ונכנסת בקושי לתא המטען שלנו, ואז אנחנו מתעצלים כל פעם להכניס ולהוציא, ואין מקום כמעט לדברים נוספים. ולפעמים לא לוקחים אותה בגלל זה,
אבל כנראה שזה באמת לא שווה, כי חוץ מעניין הכבדות- אני מאאאד מרוצה ממנה וממליצה הלאה, שווה כל שקל...
תודה וסליחה על הסטת הנושא:eek:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה