דרוש מידע למכירה פאה

• הוסף לסימניות
למכירה פאה של רחל רוזנפלד
שער גלי , מחזיק טוב ביביליס,
צבע חום כהה עם גוונים מהממים,
העיצוב שלה הוא לייס,
אורך מעט אחרי הכתף (בערך 15 ס"מ )
נקנתה לפני 3.5 שנים, היתה בשימוש יומיומי כשנה והשאר רק לשבתות
4000 ש"ח גמיש
ניתן לקבל תמונות במייל /ווטסאפ

• הוסף לסימניות
תנסי את טאגלס ברח' ששת הימים
הם קונים פאות טובות

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שגובים
יש להם גם אתר את יכולה לבדוק נטפרי פותח את זה
tagless

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אשמח לקבל תמונות למייל. ופרטים נוספים(כמה עלתה? כמה גמיש? ומאיזה אזור)
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> תודה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אשמח לקבל תמונות באישי, וכן כמה הפאה עלתה .
(נשמע לי ש 4000 זה קצת יקר)
תודה !
המייל שלי <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל תמונות באישי, וכן כמה הפאה עלתה .
(נשמע לי ש 4000 זה קצת יקר)
תודה !
המייל שלי <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
שלחתי
אני עונה לך ולכולם - המחיר שכתבתי גמיש, מי שתראה את הפאה ותרצה לקנות אוכל להגיע איתה למחיר שיתאים לשתינו ..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה