למסירה למכירה פאזל 1000 חלקים

• הוסף לסימניות
הורכב פעם וחצי בלבד..
80 ש"ח במודיעין עילית

IMG_7016[1].JPG

• הוסף לסימניות
האמת, לא זוכרת כמה זה עלה לי.
אז נכנסתי לזאפ וראיתי שפאזלים 1000 חלקים עולים 130 ש"ח.
לפי זה הורדתי..
כמה עולה באמת?

• הוסף לסימניות
האמת ש70-80 זה לפאזלים של 500 חלקים, חדשים. ממש השבוע התענינתי.
וזה תלוי גם בגודל הסופי ובחברה המייצרת
אני קצת מתלבטת אם התמונה שלך לא קשה לנו מידי, אם לא תמכרי תזכירי לי, טוב?

• הוסף לסימניות
החלקים מעולים, מתחברים מצוין ונשארו שלמים גם אחרי פרוק,
מקודם ישבתי וספרתי את החלקים לוודא שלא חסר, הגעתי לכמה יחידות מעל 1000 (הגיוני?)
לפי הידוע לי לא אבד שום חלק.

• הוסף לסימניות
מקודם ישבתי וספרתי את החלקים לוודא שלא חסר, הגעתי לכמה יחידות מעל 1000 (הגיוני?)
לפי הידוע לי לא אבד שום חלק.
הצורה הנכונה לבדוק היא להכפיל אורך ורוחב כי אם הוא רבוע אז זה מחייב 24 חלקים מעל ה1000

• הוסף לסימניות
כלומר?
כתוב על הקופסא שהפאזל הוא 50*70 ס"מ
אבל לא כתוב לי כמה גודל כל חלק

• הוסף לסימניות
מעניין מה שאתן אומרות, שיש סיכוי שיש יותר מאלף.
קניתי בחו"ל פאזל, גם הוא של החברה הזו, ומיד גילינו שחסר חלק.
יש מה לעשות?

• הוסף לסימניות
אם עדיין רלונטי אשמח לרכוש..
אבל אני צריכה שיגיע לירושלים או לב"ב , אפשרי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה