למסירה למכירה פגוש - ידית קדמית לעגלת בוגבו

• הוסף לסימניות
https://he.aliexpress.com/item/PU/32846083566.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.FonexO

חדש, מוכרת ב-60 ש"ח בבני ברק

הזמנתי מאליאקספרס ולצערי לא מתאים לדגם העגלה שלי.
בעקרון נכתב על זה שמיועד לדגם bee3 ולא מתאים ל-bee5. העגלה שלי היא bee רגילה (נראה לי שהדגם הראשון) וזה לא מתאים לי כמו bee5.

(זה יכול להתחבר רק על הברזל ולא על הפלסטיק וממילא פחות אפקטיבי, אפשר לראות בדיוק באתר).

ניתן ליצור קשר בטל' 0527602470

• הוסף לסימניות
לבי3 זה מתאים?
אם כן אני רוצה

• הוסף לסימניות
אין לי bee3 לנסות עליה. אבל באתר נכתב שזה מיועד לbee3. אשמח אם תצרי איתי קשר במספר שפרסמתי.
אני מפרדס כץ.

• הוסף לסימניות
איזה בי יש לך?
b+ או הדגם הראשון הראשון?

במידה ומתאים לb+ יתכן שארצה..

• הוסף לסימניות
סליחה שקפצתי לאשכול שלך, אבל יש לי שאלה: למה חשוב כ"כ הפגוש?
מתלבטת אם לקנות לעגלה שלי ולא בטוחה אם זה באמת נצרך...

• הוסף לסימניות
https://he.aliexpress.com/item/PU/32846083566.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.FonexO

חדש, מוכרת ב-60 ש"ח בבני ברק

הזמנתי מאליאקספרס ולצערי לא מתאים לדגם העגלה שלי.
בעקרון נכתב על זה שמיועד לדגם bee3 ולא מתאים ל-bee5. העגלה שלי היא bee רגילה (נראה לי שהדגם הראשון) וזה לא מתאים לי כמו bee5.

(זה יכול להתחבר רק על הברזל ולא על הפלסטיק וממילא פחות אפקטיבי, אפשר לראות בדיוק באתר).

ניתן ליצור קשר בטל' 0527602470
ומצאת אולי אחר כך פגוש שכן טוב לb5?

• הוסף לסימניות
לבי+ מתאים?
איזה בי יש לך?
b+ או הדגם הראשון הראשון?

במידה ומתאים לb+ יתכן שארצה..

יש לי bee רגילה, הדגם הראשון. לא יודעת לגבי bee+, אני לא בטוחה שיתאים.

ומצאת אולי אחר כך פגוש שכן טוב לb5?

נראה לי שמצאתי משהו, אבל הוא עולה 40 דולר.

סליחה שקפצתי לאשכול שלך, אבל יש לי שאלה: למה חשוב כ"כ הפגוש?
מתלבטת אם לקנות לעגלה שלי ולא בטוחה אם זה באמת נצרך...

נראה לי זה תלוי בילד כמה הוא פעיל בעגלה, מבחינת נוחות לילד ולא דוקא בטיחות. בילד הקודם לא ראיתי צורך, למרות שתמיד זה מוסיף לא היה שווה לי להשקיע את הכסף. אבל נראה שעכשיו אני אשלם את ה-40 דולר עבור הדגם שמתאים לי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה