למסירה למכירה - פיאה

• הוסף לסימניות
למכירה-פיאה מהממת
פאת קאסטם של מלכי בלוי (לא מקופסא) מתולתלת, ייבוש טבעי, פוני "בובה".
היתה בשימוש מספר שנים.
פאה שטופחה וטופלה ביד אוהבת.
השיער הוא ייבוש טבעי וכמעט לא נגע בו בייביליס\פאן. השיער נשאר כמו חדש, מבריק ורענן.
במחיר מצוין.
מחפשת קונה שהפאה תחמיא לה.
לפרטים <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
054-8478169

אשלח תמונות במייל.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
הפאה מגיעה באורכה עד הכתפיים.

בונוס קטן בנוסף:
מלמדת איך לחפוף את הפיאה לבד

• הוסף לסימניות
סתם מענין למה את מוכרת ואשמח לראות תמונה וכן מה מצב הסקין?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
סתם מענין למה את מוכרת ואשמח לראות תמונה וכן מה מצב הסקין? היא קשורה לפאנית אסתר בלוי? <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
אני מוכרת כי קניתי פאה חדשה ועדכנית יותר, ראיתי שאני לובשת רק את החדשה ו"הישנה" עומדת בארון.
לקח לי הרבה זמן להחליט שאני מוכרת אותה, כי היא באמת פאה מעולה ששימשה אותי נאמנה, היא "הוכיחה" את עצמה.
שמרתי עליה מאוד וגם תחזקתי אותה נכון.
מלכי בלוי היא הכלה של אסתר בלוי.

• הוסף לסימניות
אענה על הכל במייל/בטלפון
תכתבי לי

• הוסף לסימניות
נמכרה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה