למכירה- קשה להיפרד מהחלום, אבל אין ברירה..

• הוסף לסימניות
פעם החלטתי ללמוד איר בראש...
הלימודים היו נחמדים, אבל...
לא נעים לומר- מסתבר שזה לא בשבילי!

בכל אופן, נשארתי עם ציוד איר בראש מעולה שכמעט לא נגעתי בו. (לכל היותר 5 פעמים שימוש,האריזות נראות לא משהו, אבל הציוד עובד מעולה, באחריות)
בציוד:

1. קומפרסור (מדחס אויר) karnaf 24LT במצב מעולה כמעט לא השתמשתי בו. (*תמונה מס' 1)
2. אקדח איר- בראש רגיל- מצב שמור מאד, השתמשתי רק ללימוד. (**תמונה מס' 3)
3. אקדח איר- בראש כפול, שטח התזה ענק ביותר, עוצמתי מאד, השתמשתי אולי 3 פעמים, טוב גם לצביעת קירות פשוטה, רהיטים, כל סוג של צביעה לשטחים. (אני צבעתי קיר, היה כיף :)) (***תמונה מס' 2)
4. קאבל גמיש 3 מטר בערך לחיבור בין מדחס לאקדח.

מי שמעוניין,
אפשר לפנות אלי בפרטי,
או במייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

המשך יום מקסים!

קבצים מצורפים

• קומפרסור.jpg
    קומפרסור.jpg
    KB 49.2 · צפיות: 18
  • CAM01832.jpg
    CAM01832.jpg
    KB 897.8 · צפיות: 21
  • CAM01833.jpg
    CAM01833.jpg
    KB 862.8 · צפיות: 56
  • הוסף לסימניות
אפשר לדעת למה עזבת את האייר בראש?

• הוסף לסימניות
פשוט זה נשמע לי מעניין פעם התענינתי בזה

• הוסף לסימניות
כן באמת מעניין

• הוסף לסימניות
לא כיף לי...
זו הרבה עבודה טכנית- לערבב צבעים לדלל במים וכו', נתקע גושים במחט- לשחרר... אני פחות מציירת ויותר עובדת פיזית על דברים שלא מעניינים אותי.
המחיר, בד"כ, לא שווה לי את זה.

• הוסף לסימניות
אוקיי, עכשיו ברור.
במנגה לא נתקעים גושים באייר בראש :cool:

• הוסף לסימניות
לא אומרת, יש כאלו שתפור עליהם, ויש להם סיפוק מהעבודה הזאת. זו תחושה משכרת לראות קיר שלם מצויר... אין אפס.
אני רק עושה הערכת כוחות, זה הכל...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה