תנור אפייה למכירה תנור קינג משולב במצב מעולה!

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
למכירה
תנור אפיה דו תאי משולב, קינג דגם K22CN, צבע נירוסטה, (מצורפות תמונות)
בשימוש 3 שנים, במצב מעולה פלוס ושמור מאד !
אופה נהדר, הכיריים עובדות חלק.
מומלץ מאד, נמכר עקב מעבר דירה.
למעוניינים פנו באישי.
SAM_6316.JPG
SAM_6316.JPG
SAM_6317.JPG

• הוסף לסימניות
@רחל סרולוביץ
נתקלת עכשיו באשכול
יש לי כזה תנור
יש לך מושג איך מנקים את הכיריים בצורה שלא ישארו סימני מים וסימני ניגוב?

• הוסף לסימניות
@רחל סרולוביץ
נתקלת עכשיו באשכול
יש לי כזה תנור
יש לך מושג איך מנקים את הכיריים בצורה שלא ישארו סימני מים וסימני ניגוב?
יש חומר של CIF (סוג של קרם לבן)- (מצורפת תמונה) שמעולה לכיריים הללו, השתמשתי בסמרטוט רך פשוט וחלק (לא מיקרופייבר), הרטבתי ושמתי מהחומר, הסרתי כך את כל הלכלוך. אחכ שטפתי את הסמרטוט היטב ניגבתי שוב כשהוא רטוב ללא חומר ומייד ניגבתי עם סמרטוט בד יבש.
כך זה יוצא מבריק באמת.
כשלא היה לי זמן או כוח ניקיתי עם סמרטוט ופנטסטיק והברקתי עם מבריק חלונות. גם יצא נחמד אבל לא כמו האופציה הראשונה.
אני השתמשתי בחומר כזה רק בבקבוק לבן:
cif_100351_7290000165073.jpg

• הוסף לסימניות
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
זה עוד רלוונטי התנור למכירה

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל מספר טלפון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה