למכירה 2 זוגות נעליים מנקסט בצבע אפור

• הוסף לסימניות
מידה 21.5 לגיל שנה וחצי שנתיים
ומידה 25.5 לגיל ארבע
קניתי והמידה לא מתאימה
ניראות חזקות וטובות , מרופדות מבפנים
המחיר לקטן 64 ש"ח ולגדול 67 ש"ח
מי שיקח את שניהם במחיר 120 ש"ח

• הוסף לסימניות
המידות קטנות או גדולות?

יש שם משהו מאחורי הנעל?

• הוסף לסימניות
אני גרה באלעד, יכולה להעביר לבני ברק
המידות היו גדולות , מאחורי הנעל יש פרווה ורקמה של עיניים .. ממש חמוד

• הוסף לסימניות
מקפיצה

• הוסף לסימניות
זה בדיוק המידות של ילדים שלי. אני מירושלים. השאלה איך אני יכולה להיות בטוחה במידות....

• הוסף לסימניות
מדדתי את הסוליה מבחוץ, אולי זה יעזור לך
הגדול: 18 ס"מ
הקטן: 15.5 ס"מ

• הוסף לסימניות
איזה חבל
בדיוק אתמול התלבטתי בין המידות 9 ו-10
לקחתי 20
אז כנראה זה גדול
אם אכן כך וזה יהיה לי גדול
אז ארצה לקנות ממך

• הוסף לסימניות
מדדתי את הסנדלים שלהם, (של הקטן מאד מדויק עליו), והגדול הוא 16 וקטן הוא 13.5.
מה אומרת - מתאים??

• הוסף לסימניות
אצלי הקטן הוא 13 וזה נכנס עליו יפה ולא יצא רק שהוא צעד ראשון והוא צריך נעל רכה יותר
והגדול שלי הוא כמעט 15 ועליו זה היה גדול
נראה שיכול להתאים למידות שלך מה שתחליטי..

• הוסף לסימניות
ואיך זה יגיע לירושלים? ואם זה לא יהיה טוב, אוכל להחזיר?

• הוסף לסימניות
ואיך זה יגיע לירושלים? ואם זה לא יהיה טוב, אוכל להחזיר?

• הוסף לסימניות
אין לי בעיה לשלוח לך לירושלים אבל בלי להחזיר כי אם את לא רוצה אני מחזירה את זה מחר לנקסט

• הוסף לסימניות
לא רלוונטי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה