למכירה gameboy במחיר מציאה

• הוסף לסימניות
למכירה בהזדמנות כמות מצומצמת של משחקי גיים בוי
חדש באריזה ביבוא אישי במחיר 150 ש"ח
נמכר בחנויות במחיר בין 190 ל-220 ש"ח

לפרטים: 052-7620838 או באישי.

קבצים מצורפים

• gb station ligth 2.jpg
    KB 5.1 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
איפה? חדשים?

• הוסף לסימניות
זה של נינטנדו מקורי, או משהו אחר?
יש לזה משחקים, קלטות וכו'?
אפשר להתאים לזה בארץ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי12;1097301:
איפה? חדשים?

חדשים באריזה, כולל מטען ודיסק משחקים, יש גם משחקים מובנים במכשיר.

אנחנו בבני ברק, אפשר לשלוח למקומות נוספים,

פרטים נוספים אפשר לקבל באישי או בטלפון הנ"ל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גילה;1097322:
זה של נינטנדו מקורי, או משהו אחר?
יש לזה משחקים, קלטות וכו'?
אפשר להתאים לזה בארץ?

זה לא של נינטנדו
זה מגיע עם דיסק משחקים, בנוסף יש משחקים מובנים במכשיר.

• הוסף לסימניות
זה מעניין אותי אבל השאלה העקרונית האם זה חינוכי?אם אמצא שכן זה דוקא יכול לעניין אותי (הבן שלי ביקש..)
מה אומרים?

• הוסף לסימניות
לא יודעת לענות לך חינוכי או לא, אבל הילדים לא נפרדים מזה לרגע.

• הוסף לסימניות
אני קונה בקיץ בין הזמנים טטריסים ב15-20 שח, ואז זה בטוח נשבר תוך 3 שבועות, זה בדיוק הזמן הנחוץ שבו אני מאפשרת להתבטל , לכן עדיף לדעתי לקנות פשוטים -מבחינה חינוכית...

• הוסף לסימניות
הגיע סטוק נוסף לכבוד חנוכה,
אפשר להעביר למקומות שונים בארץ.
052-7620838 או במייל : <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
יש אחריות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה