כלי נגינה למכירה Korg pa700

• הוסף לסימניות
במצב מעולה ב3,900ש"ח בלבד. אפשרות לקניית מקצבים משובחים ביותר בתוספת תשלום.

יוני קאהן 0548482363
<באופן זמני לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
קיבלת מתנה מקול חי לקנות אורגן חדש ? ;)

• הוסף לסימניות

יוני קאהן 0548482363
יש לי לקוח רציני להביא לך
אני פשוט לא תופש אותו ברגע זה.
אבל זה 'תפוס' לי.... :p

• הוסף לסימניות

יוני קאהן 0548482363
<באופן זמני לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תגיד יוני, האורגן הזה טוב לנגינה יפה בבית וקומזיץ עם חברים ?
וכן לארועים קטנים כמו שבע ברכות, שמחת בית השואבה בקטנה, או שזה אורגן בסיסי מדי ?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תגיד יוני, האורגן הזה טוב לנגינה יפה בבית וקומזיץ עם חברים ?
וכן לארועים קטנים כמו שבע ברכות, שמחת בית השואבה בקטנה, או שזה אורגן בסיסי מדי ?
אורגן מצוין לזיצים וכדו'. גם קל לנשיאה, גם זול, סאונד קרוב מאד לPA1000.

• הוסף לסימניות
זה תלמיד שלי (בחור ישיבה, בלי פלאפון)
והוא לא מגיע בשלושת השבועות וכמובן בתשעת הימים....
לכן עדיין לא פגשתי ודיברתי איתו על זה
אני מצפה בכליון עיניים להציע לו את זה, נראה לי שהוא יתלהב...

• הוסף לסימניות
ובכלל, צריך לפתוח כאן אשכון על ההפסדים הכספיים של שלושת השבועות שחל בקורונה
אני מתפרנס רק ממוזיקה, וכרגע אני בודד בעולם, מובטל ומשועמם, אין כסף - - -
אוי, טאטע, מאין יבוא עזרי????!!!!!!

יש מישהו שמזדהה איתי?

• הוסף לסימניות
צריך לחשבן את זה כל השנה כלומר לחלק את סך הרווחים השנתי ל12 ולא כל חודש לפי מה שמרוויחים בו
מה שנקרא "לחסוך".
אגב יש לך מעלה כי אתה יכול להצטער עוד יותר מאחרים על חורבן ביהמ"ק.
רק תזהר שלא תצפה לבנייתו בגלל הדברים האלה....
זה עלול להיות כמו מישהו שמצטער שאבא שלו נפטר ל"ע בגלל שיותר הוא לא יקח אותו טרמפ לישיבה......

• הוסף לסימניות
אז איזה חסרונות יש לו שבגלל זה אי אפשר לנגן איתו בארועים גדולים ? (כמו חתונה וכדומה)
בגדול ההבדל המשמעותי ביותר זה הסאונד שבאירוע גדול צריך להיות ברמה מאד גבוהה שלא חייבים בכל זיץ/בר- מצווה/אירוסין, חוץ מזה הרוב פיצ'יפקעס' שאפשר להסתדר בלעדיהם ולהשיג תוצאות מספקות בהחלט!

• הוסף לסימניות
בגדול ההבדל המשמעותי ביותר זה הסאונד שבאירוע גדול צריך להיות ברמה מאד גבוהה שלא חייבים בכל זיץ/בר- מצווה/אירוסין, חוץ מזה הרוב פיצ'יפקעס' שאפשר להסתדר בלעדיהם ולהשיג תוצאות מספקות בהחלט!
כלומר אתה אומר שאפשר לנגן עליו וזה יהיה מאד יפה כמעט כמו הPA4 (רק בלי הפיצ'פקעס)

• הוסף לסימניות
ובכלל, צריך לפתוח כאן אשכון על ההפסדים הכספיים של שלושת השבועות שחל בקורונה
אני מתפרנס רק ממוזיקה, וכרגע אני בודד בעולם, מובטל ומשועמם, אין כסף - - -
אוי, טאטע, מאין יבוא עזרי????!!!!!!

יש מישהו שמזדהה איתי?
אני איתך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה