נכתב ע"י GolanArt;1927568:אה עכשיו אני רואה את המחיר... גרושים.
כמה על הגדולה?
נכתב ע"י GolanArt;1927568:אה עכשיו אני רואה את המחיר... גרושים.
כמה על הגדולה?
נכתב ע"י B7M;1927582:אני לא צלמת אבל לא יכלתי להתאפק!
מושלם!אהבתי את הרעיון, את הביצוע והתוצאה המשגעת!
המבט הזה של הגדולה -כאילו- "קחו אותה"....!!
ושל הקטנה- שיא התמימות!!!!!!!!!!!!
נכתב ע"י רותי ה;1927780:טפו טפו גדלו הבחורות!
מותק של תמונה
יש לה באמת מבט כמו של אלו בשוק..
הייתי אוהבת יותר את הסט כמו שהוא עם הLOVE (זה כ"כ יפה הקוביות)
בלי עסקי המכירה...
(נראה ליישר טיפונת את כל התמונה הכסא נראה נקצת בהטיה)
נכתב ע"י רוחי ארלנגר;1927822:הרעיון .... נראה שהגדולה בדעה איתך...
חסר לי הפה של הגדולה ויישור קל.
נכתב ע"י RacheliM;1927839:
באמת עקום, הראש שלי באלכסון לא הבחנתי...![]()
נכתב ע"י רוחי ארלנגר;1927903:
נכתב ע"י RacheliM;1927907:כתבתי למעלה שזה אכן עקום ולא שמתי לב - שימי לב בעצמך(פאנצ'!)
נכתב ע"י רוחי ארלנגר;1927913:לא ידעתי איפה להניח את הציניות...
במחילה. יישור מהיר
הפנ'צ של שתיהם מגניב לא משנה בכמה תמכרי אותן..![]()
פ'סדר הבנתי תפאנצנכתב ע"י RacheliM;1927839:אממ...זה כל הפאנצ' של התמונה... 'הרעיון'.
יש גם תמונות רגילות שלהן יחד בסט הזה...זה קצת מצחיק שכתבת אבל נזרום![]()
הנה זה באמת יותר יפה בלינכתב ע"י RacheliM;1927880:אגב,
התמונה בכלל צולמה בלי הקוביות
פאנצ' 2.![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים