כללי למנוסים בהוצאת ספרים לאור /2

• הוסף לסימניות
תודה על העזרה, אני מבינה שצריך לדבר עם בית הדפוס.
עכשיו יש לי עוד שאלה- אני מיצאת את הקובץ, עם שיטוח שקיפות , פי.די. אף שישלח באיכות נמוכה ללקוחה עבור הגהה. הקובץ הוא בעל 352 עמודים. והוא נתקע פעמיים בעמוד 242, ופעם אחת ב-256 ואז התוכנה נסגרת. השאלה היא האם יש לפצל את הקובץ לשניים? (אני כמובן מייצאת את הספר דרך export מתפריט הbook)

ב. כשאשלח לבית הדפוס, את הקובץ עם האיכות הגבוהה- גם כן לפצל? איך שולחים- דרך גמבו בתשלום? כמה זה אמור לעלות ועל חשבון מי- עלי או על הלקוחה? תודה!

• הוסף לסימניות
עיצה טובה קמשמלך:
עדיף תמיד לשרשר לאשכול הראשוני, אחרת לא יבינו על מה מדובר, העומס בפורום יהיה מיותר, וחבל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אוהב0ישראל;676185:
עיצה טובה קמשמלך:
עדיף תמיד לשרשר לאשכול הראשוני, אחרת לא יבינו על מה מדובר, העומס בפורום יהיה מיותר, וחבל.
איך משרשרים?

• הוסף לסימניות
מה זה אקספורט מתבנית הBOOK? למה לא אקספורט רגיל?
אני מייצאת ספרים עם מספרים כאלה של עמודים וזה לא אמור להוות בעיה. אבל אינדיזיין הרבה פעמים עושה כל מיני בעיות מוזרות בלתי צפויות בסגירות, אז כדאי סתם לנסות לעקוף את זה בכל מיני צורות עד שמסתדרים. אם בחלוקה לשניים זה נסגר טוב ואין לך בעיה עם זה, אפשר לסגור ככה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עפרה;676233:
מה זה אקספורט מתבנית הBOOK? למה לא אקספורט רגיל?
.
כי האפשרות אקספורט הרגילה לא זמינה כשהבוק לא פתוח. אם אפתח את הקבצים, הוא ייצא אותם אחד אחד ולא ברצף

• הוסף לסימניות
אפשר לייצא אחד אחד ולחבר אותם באקרובט.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה