בקשה למנצחות בנגינות - אירוע הנאמנות של עזר מציון, מחפשת כרטיס

• הוסף לסימניות
מחפשת עבור מישהי כרטיס.
אם את לא מתכוונת להגיע, היא תשמח לקנות ממך.

• הוסף לסימניות
אולי?

• הוסף לסימניות
גזל חמור.
עזר מציון מתנגדת לזה ממש

• הוסף לסימניות
גזל חמור.
עזר מציון מתנגדת לזה ממש
למה היא מתנגדת?
ואיפה זה מצויין?

מה שההגיון אומר לי: הרי לנאמנת שעמלה להשיג חבילות יש זכות באירוע, למה זה אמור לשנות להם אם היא מעניקה את הזכות למישהי אחרת?
אני יודעת בוודאות על כאלו שמעבירות, כאלו שלא יוצאת מעירן הסעה או כאלו שזה להן התאריך המשוער וכו'...
כשהן מעבירות הן מרגישות שזה הכי שלהן, הן הרי עבדו בשביל זה

• הוסף לסימניות
למה היא מתנגדת?
ואיפה זה מצויין?

מה שההגיון אומר לי: הרי לנאמנת שעמלה להשיג חבילות יש זכות באירוע, למה זה אמור לשנות להם אם היא מעניקה את הזכות למישהי אחרת?
אני יודעת בוודאות על כאלו שמעבירות, כאלו שלא יוצאת מעירן הסעה או כאלו שזה להן התאריך המשוער וכו'...
כשהן מעבירות הן מרגישות שזה הכי שלהן, הן הרי עבדו בשביל זה
זה נכתב בכללים
ועל דעת זה מחולקים הכרטיסים

• הוסף לסימניות
יש לי כרטיס אך לא נרשמתי להסעה אם יש למשהי למכור לי מקום בהסעה מבית שמש אשמח

• הוסף לסימניות
הי בנות אם משהיא רוצה להיות נאמנת השנה נשמח שתפנה אלי
Srm9755 בגימייל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה