בקשה למסיבת פורים משפחתית הנושא: אילו ואז... תנו רעיונות שיגרמו לי לזכות מקום ראשון!!!!

• הוסף לסימניות
לכבוד מסיבת פורים משפחתית אני צריכה רעיון לתחפושת מעניינת בנושא של אילו ואז - יש פרס שווה למקום ראשון וממש מתאים לי לכבוש את המקום הראשון תעזרו לי ... אפשר להתפרע ברעיונות נראה איך לבצע:) תודה רבה מראשששש

• הוסף לסימניות
אילו אנשים היו חבלים אני הייתי מתוסבך...
אילו הייתי עשיר הייתי שמח ( סתם, סתם יודע שלא עושר מביא אושר!)
אילו הייתי חוזר לילדות הייתי רץ לפארק הכי גדול בארץ להתפרע במגלצ'ות !בשמש! לא בלילה שאף אחד לא יראה;)

• הוסף לסימניות
מה אתם עושים עם הנושא?
מכינים אוכל?
ממתגים?
מתחפשים?

• הוסף לסימניות
תקחי איזה דמות צבעונית מהמשפחה ותעשי עליה בקטע טוב.
אילו הייתי דודה חמדה
הייתי מפרישה חלה פעמיים ביום
מתחפשת לאופה, מביאה כיבוד חלות
(הדוגמה להמחשה בלבד)

• הוסף לסימניות
תקחי איזה דמות צבעונית מהמשפחה ותעשי עליה בקטע טוב.
אילו הייתי דודה חמדה
הייתי מפרישה חלה פעמיים ביום
מתחפשת לאופה, מביאה כיבוד חלות
(הדוגמה להמחשה בלבד)
מה אתם עושים עם הנושא?
מכינים אוכל?
ממתגים?
מתחפשים?
תחפושות אוכל משלוח מנות - כל מה שיש...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה