- הוסף לסימניות
- #1,661
אני גם בבני ברק.בשמחה.
אני בבני ברק. יש לך איך לקחת? (על הדרך אפשר לקחת בגדי נערות עד מידה S בערך)
יש לך אפשרות לדבר איתי בפרטי?
בקשר לבגדים -יש לי ילדים קטנים....
תודה בכל אופן.
אני גם בבני ברק.בשמחה.
יש לך הודעות פרטיות?בשמחה.
ביתר רלוונטי?אנחנו מעונינים בכסא אוכל לתינוק
בכל מצב שהוא
עדיף באזור בני ברק
לי רלוונטיביתר רלוונטי?
היומן של שמורה עדיין רלוונטי?למסירה יומן של שמורה + מגזין. יומן מומלץ עם הרבה תוכן נלווה.
צפה בקובץ המצורף 1925775
מפות ניילון בדוגמת כוכבים/ חלל
צפה בקובץ המצורף 1925777
עטיפות באריזה מהודרת מתאים לכ-4 ספרים (למי שרוצה הולך עם מחברות צבעוניות למשל)
צפה בקובץ המצורף 1925778
עננים של איקאה זקוקים לנקיון והם מושלמים
צפה בקובץ המצורף 1925781
בבני ברק
למסירה 12 צלחות גדולות
[אין את הצלחות מרק ואין את הקטנות]
טבולות
לא השתמשו איתם בכלל
אני מבני ברק
צפה בקובץ המצורף 1909439
מחפש מי שיש לו גליון קטיפה של השנה, פרשת בלק. יש שם מאמר על בינה מלאכותית שחשוב לי לקרוא. תודה על תשומת הלב
המטרונום עדיין רלוונטי.למסירה בירושלים:
1. סט 4 פלייסמנטים + פלייסמטים לכוסות בצבע ורוד- השתמשתי פעם אחת,
2. מטרונום + טיונר - מכשיר די איכותי (עלה לי 100 ש״ח בערך) היה בשימוש זמן קצר.
3. 2 ערכות שאיבה (חלקי חילוף) של Ameda חדשות לגמרי, כל אחת בשווי כ90 ש״ח, ארוזות כל אחת בנפרדצפה בקובץ המצורף 1940979צפה בקובץ המצורף 1940977צפה בקובץ המצורף 1940981
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: goaty, אמונה בהשם, עיצוב שנוסק גבוה ועוד 12 משתמשים15 //