- הוסף לסימניות
- #1,101
מאיפה את בבני ברקכן
רלוונטי
כןעדיין רלוונטי?
בנתניהמעונין בבני ברק
רלוונטי עדיין?למסירה בבני ברק טרמפיסט
מתחבר כהמשך לעגלה מקדימה
מתאים לטיולון יויו בלבד
למסירה
מיכל בלנדר למעבד מזון בוש. חדש ממש.
מנדולינה איכותית לחיתוך ירקות כולל 6 סכינים שונים - היתה בשימוש פעם אחת
אם לא לוקחת אני רוצהאשמח לקבל את המנדולינה,
מאיפה אתם?
אם אקטואלי ובירושלים אשמחאשמח לקבל את המנדולינה,
מאיפה אתם?
אם זה אחד שמחולק ל2 אני אשמח!למסירה 2 תנורים בילדאין בב"ב,
בשרי אופה מצוין
חלבי אופה טוב עוגות, לחם לא כ"כ
בפתח תקוהלמסירה דשא סינטטי גודל 2 על 3 בערך, מתאים לסוכה
מקפיצה.למסירה,
בגדי נערות/נשים במצב מצוין
מידות 36-38
במרכז.
הרדיאטורים והתנור נמסרו.מעניין אותי הרדיאטורים, פנוי?
פנויאם פנוי אשמח ממש
תוכלי לצרף תמונה?מקפיצה.
לקחו את הנעליים?אני מצטערת אבל אין לי איך להעביר לירושלים כרגע, זה למי שיכול לבוא עד הדלת ולקחת.
עד כמה שאני רואה ביקשת אחרי @פיין תמרי ו @אילה ג
אז אם שתיהן לא רוצות ויש לך איך לאסוף ממני בבית שמש- בשמחה
נראה אם הן מגיבות עד מחר בערב
מאיפה אתם?יש לי רדיאטור חדש באריזה כמעט חינם
מאיפה אתם?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: goaty, אמונה בהשם, עיצוב שנוסק גבוה ועוד 12 משתמשים15 //