- הוסף לסימניות
- #1,201
טרמפיסט של יו יו?למסירה בבני ברק טרמפיסט
מתחבר כהמשך לעגלה מקדימה
מתאים לטיולון יויו בלבד
אני רוצה, היכן אתם גרים?רמקול בלוטוס עובד מעולה חיקוי JBL נהרס הגומי של הבס.
![]()
![]()
יש לי בוגבו בי במצב מעולה,מעוניינת בעגלת טיולון יוו או בוגבו
האם למישו יש למסירה או למכירה ?
תשלחי לי למייל stam97520אני רוצה, היכן אתם גרים?
מעוניינת בספרי קריאה?אם מישהו בבני ברק מעוניין למסור ספרי קריאה , וקומיקס, לא משנה איזה ובאיזה מצב,
וכמו"כ משחקי קופסה -
אשמח מאוד להודעה!
@ירושלמי בלב תיצור איתי קשר באישי
כן, אני מעוניינתמעוניינת בספרי קריאה?
צפה בקובץ המצורף 1940988
יש לך אולי מייל שאשלח לשם תמונה ונברר אם זה הגיוני מבחינת המיקום?כן, אני מעוניינת
אלא שהתמונה חסומה לי,
תכולי לכתוב איזה ספרים יש שם?
אני מעוניין, [אשמח שתשלחי לי מייל בפרטי]יש לי בוגבו בי במצב מעולה,
השאלה כמה תרצו לשלם...
אני אשמח לכולם או חלקםצביקי צחיקי - קובי לוי
השלישייה והאופניים המסתוריים - מנוחה פוקס
החוג
שמש בלב
הילדים מהעיתון חלק א' וב' - יהודית שרייבר
במאורת הזייפנים
יומנה של המורה נדיבה
פפיתו וצמד חברים
לצעוד עם אבא - יהודית שרייבר
בטח, Y0534111525 שטרודל וכו'יש לך אולי מייל שאשלח לשם תמונה ונברר אם זה הגיוני מבחינת המיקום?
כןמאוד מעוניינת עדיין רלוונטי?
אם הרמקול רלוונטי אני נורא אשמח!למסירה מספר פריטים בבית שמש
מי שמעוניין בבקשה לשלוח למייל:
רמקול בלוטוס עובד מעולה חיקוי JBL נהרס הגומי של הבס.
צפה בקובץ המצורף 1940927צפה בקובץ המצורף 1940928
את יכולה ליצור איתי קשר באישי?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: goaty, אמונה בהשם, עיצוב שנוסק גבוה ועוד 12 משתמשים15 //