קו מערכת בית שמש
משתמש צעיר
- הוסף לסימניות
- #1,401
יש קו של ארגון חסד יבנה של מיסרות חפצים ללא תשלום מספר הקואיך אפשר ליצור קשר?
079-495-8662
בהצלחה
יש קו של ארגון חסד יבנה של מיסרות חפצים ללא תשלום מספר הקואיך אפשר ליצור קשר?
הייתי צריך דווקא את מי שציטטתייש קו של ארגון חסד יבנה של מיסרות חפצים ללא תשלום מספר הקו
079-495-8662
בהצלחה
תרשום לי מייל, או הודעה פרטיתאיך אפשר ליצור קשר?
המייל שלי a0583205308 וכו'תרשום לי מייל, או הודעה פרטית
אשדודיש לך תמונה? קישור?
נראה מקורי?
מאיפה האיסוף?
בסדר רק רציתי לעזרהייתי צריך דווקא את מי שציטטתי
בני ברקיכול להיות שיש לי איזה יאמה שקניתי אותו ב 700-800 שקל
מאיזה איזור אתם?
יש לי אפשרות לקחת מבית שמש.אוקי אני אבדוק
אני מבית שמש
תנסי להתקשר ל 0527165048מעוניינת בעגלת טיולון יוו או בוגבו
האם למישו יש למסירה או למכירה ?
מה מצב הספרים ואיפה בבני ברק?למסירה בבני ברק
ספרי קריאה
ניחוח פרחי השלג
זירת הקולוסיאום
קובי לוי 8 גיבורים
ורטיגו
גרעינים לפיצוח
פרטים באישי
נא ליצור קשר באישיעדיין רלוונטי?
אשמח לכתובת
זה רלוונטי לילדה שקוראת עכשיו את הסדרה שלו "מול העיניים שלי" ? אם מישהו מכיר, אשמח לדעתלמסירה בבני ברק
ספרי קריאה
קובי לוי 8 גיבורים
הכל בסדרבסדר רק רציתי לעזר
מאיפה את?למסירה
סכין של מעבד מזון בראון וסכין מגרדת דקה
במצב מעולה
מעוניינת.יש לי אורגנית 443 ימהה
עובדת מצוין.
ב 700
יש קו של ארגון חסד יבנה של מיסרות חפצים ללא תשלום מספר הקומחפשת דחוףףףף מיטת היירזר במצב טוב
תודה רבה!!!!!
רלוונטי עדיין?למסירה
חוברות מתיבתא ובלכתך בדרך
מהדורת זכרון משה
ממסכת ברכות עד מסכת סוטה כולל
בבני ברק
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: goaty, אמונה בהשם, עיצוב שנוסק גבוה ועוד 12 משתמשים15 //