למסירה למסירה גיליונות קראט

• הוסף לסימניות
למסירה בבני ברק-פ"כ
כ-18 גלינות קראט
לפרטים 0527144491

• הוסף לסימניות
אני אשמח מאוד
תשמרי לי אותם
אני אתקשר אליך מחר בבוקר

• הוסף לסימניות
למסירה כ-30 גליונות קראט בבני ברק- פרדס כץ
לפרטים 0527144491

• הוסף לסימניות
מקפיצה לפני ששולחת לגניזה...

• הוסף לסימניות
למסירה כ-30 גליונות קראט בבני ברק- פרדס כץ
לפרטים 0527144491
יש לך את הגיליונות של החודש האחרון? היה ליה בעיה איתם שלא הגיעו הגיליונות, עשו לי זיכוי על חודש אבל לא שלחו...
יש לי חור מסוף סיון עד סוף תמוז. בחמישי האחרון ב''ה כבר הגיע.
יש לך?

• הוסף לסימניות
יש מצב,אבדוק אחר הצהרים היום ואעדכן.

• הוסף לסימניות
היום קצת לחוץ לי, אם אפשרי לחכות עם זה למחר - אשמח.

• תודה
Reactions: IT
  • הוסף לסימניות
אוייש סליחה.. ניסית לדפוק?? שכחתי מזה.. אני אוציא היום כשאגיע הבית בערך ב5

• הוסף לסימניות
אוייש סליחה.. ניסית לדפוק?? שכחתי מזה.. אני אוציא היום כשאגיע הבית בערך ב5
ניסיתי... בכל אופן, היום לא יכולה, אבל אשמח שתשאירי בחוץ וברגע שיתאפשר - אקפוץ.
תודה!

• הוסף לסימניות
@ת. עקבי הי, יש שקית חדשה מענין אותך? להשאיר בחוץ?
מרוה לצמא גם מעניין אותך?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה