מידע שימושי למסירה | דג ואוכל לדגים.

• הוסף לסימניות
יש לכם אקווריום ותרצו לאמץ את משולשי שלנו? דג סקלר כתמתם פעיל וחמוד.
מכה קטנה בזוית לא נכונה ושברתי את האקווריום שלנו. הצלחתי ברגע האחרון להציל את הדג, נראה לי מסוג סקלר, שנמצא אצלנו באקווריום כבר כחצי שנה.
הוא כרגע בקופסאת פלסטיק הכי גדולה שמצאתי... ומחפש בית חדש.
בבקשה שמישהו יאמץ אותו מהר כי כואב לי שהוא בצינוק כזה. ואני לא הולכת לקנות אקווריום חדש, לבן שלי עבר החשק לדגים.
יש לי קופסא מלאה של אוכל לדגים שמי שיקח אותו יקבל בשמחה.
באשדוד.
Shireldesignאין לכתוב כתובת מייל

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
כשלנו נמאס מהדגים העברנו אותם לאגם באשדוד ים

• הוסף לסימניות
הייי אנחנו בבידוד אולי יושיע את המשועממים,קופסא ענקית שקופה של איקאה של משחקים זה טוב בשבילו?

• הוסף לסימניות
הייי אנחנו בבידוד אולי יושיע את המשועממים,קופסא ענקית שקופה של איקאה של משחקים זה טוב בשבילו?
האמת שלכן קניתי דגים...
אבל התעסוקה מסתכמת בשניה וחצי של התעסקות כל יום/יומיים- להאכיל. ופעם בשבוע/שבועיים להחליף חצי אקווריום מים.
אם תרצי בכיף.
נראה לי שהגדול בסדר.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
העיקר שמישהו נהנה מהם
אחרת באמת היו הולכים לפח...

• הוסף לסימניות
היינו באשדוד ים ואין אגם. יבש...
אז משולשי עדיין מחכה למשפחה אומנת...

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה