למסירה חצובות לסאוטר ודלת של התא הקטן

• פותח הנושא GRN
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
החצובות דורשות ליבון, כמובן.

• הוסף לסימניות
אולי אני מעוניינת בחצובות.
איזור?

• הוסף לסימניות
ירושלים

• הוסף לסימניות
מה מצב החצובות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גולדס;1242140:
מה מצב החצובות?
טוב. הייתי אומרת מצויין, אבל אני מפחדת ממך :D
אגב, בדקתי - ואין שם שום זכר ללבן כלשהו בעקבות הסנט מוריץ.

• הוסף לסימניות
זה רק החצובות או גם החלקים של המבער? נאבד לי עיגול של המבער הטורבו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;1242155:
טוב. הייתי אומרת מצויין, אבל אני מפחדת ממך :D
אגב, בדקתי - ואין שם שום זכר ללבן כלשהו בעקבות הסנט מוריץ.
:p
אגב - שמתי בסוף קצת סנט מוריץ - וזה עבד, אבל פחדתי לשים למיד הרבה זמן ולכן נשארו כמה כתמונים... אין מושלם בעולם!

• הוסף לסימניות
נשארו החצובות

• הוסף לסימניות
דלת- יש?
נשברה לי הידית של התא הקטן, הייתי מחליפה כבר את כל הדלת

• הוסף לסימניות
כבר ביקשו אותה. אם לא יקחו אמסור לך בשמחה.
אגב, אתמול זרקתי את הידית של התא הגדול (זה אותו דבר), כי כבר חשבתי שזה לא ישמש אף אחד אף פעם...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה