הכל לטובה תמיד
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
תראה, מסתכל על פסק הדין הזה ואני אומר לך - זה נראה כמו עוקץ קלאסי. לדעתי זו חברה שאין לה כלום סתם כדי לעקוץ אנשים אין פה שום דבר אמיתי שאתה באמת קונה, והביטוחים האלה? לדעתי הם בכלל לא קיימים.
ומה שהכי מוזר - הם מנסים למכור את הלקוחות שלהם (שבכלל לא בטוח שיש להם) ב-88,000 שקל. איזה מין סכום זה? זה בכלל נשמע הגיוני?
לגבי @סוגרים שידוך
זו נראה לי שלא הרווחת כלום כשאנשים נופלים בפח כזה והם שומעים שזו הונאה, הם ישר נכנסים למגננה. אני די בטוח שהוא לא ראה שקל אחד מהם, הוא פשוט לקוח תמים שנפל בפח. וניסה למכור פוליסה שנתקע איתה
אבל אם אתה מעורב בזה זה נראה לי מוזר צורת השיווק הזו תזהר יכלו לתבוע אותך
ואגב בשניה אפשר להגיע לשדכן א.ס
בנימה שניה במידה ואתה לקוח תמים שנפלת בפח
זה הזמן לעצור ולבדוק טוב טוב מה קורה פה. אולי כדאי אפילו להתחבר לעוד אנשים שהשקיעו ולעשות בדיקה רצינית, לא סתם לשמוע מה שהחברה מספרת. אולי ככה עוד אפשר להציל משהו מהכסף.
המון הצלחה
ומה שהכי מוזר - הם מנסים למכור את הלקוחות שלהם (שבכלל לא בטוח שיש להם) ב-88,000 שקל. איזה מין סכום זה? זה בכלל נשמע הגיוני?
לגבי @סוגרים שידוך
זו נראה לי שלא הרווחת כלום כשאנשים נופלים בפח כזה והם שומעים שזו הונאה, הם ישר נכנסים למגננה. אני די בטוח שהוא לא ראה שקל אחד מהם, הוא פשוט לקוח תמים שנפל בפח. וניסה למכור פוליסה שנתקע איתה
אבל אם אתה מעורב בזה זה נראה לי מוזר צורת השיווק הזו תזהר יכלו לתבוע אותך
ואגב בשניה אפשר להגיע לשדכן א.ס
בנימה שניה במידה ואתה לקוח תמים שנפלת בפח
זה הזמן לעצור ולבדוק טוב טוב מה קורה פה. אולי כדאי אפילו להתחבר לעוד אנשים שהשקיעו ולעשות בדיקה רצינית, לא סתם לשמוע מה שהחברה מספרת. אולי ככה עוד אפשר להציל משהו מהכסף.
המון הצלחה
נערך לאחרונה ב:
הנושאים החמים