למסירה מגזינים maya - 3d world

• הוסף לסימניות
הזמנתי בחו"ל ספרות מקצועית וקיבלתי את 2 המגזינים האלה במארז שכולל דיסק dvd.
ככל הנראה בטעות.
אם יש כאן מישהו שהמגזינים האלה יכולים להועיל לו מקצועית אשמח למסור אותם.

• הוסף לסימניות
אני מעוניין.

• הוסף לסימניות
גם אני, אבל אני רואה שיש מי שהקדים אותי.

• הוסף לסימניות
החוברות הגיעו ליעדן בשלום? זה חומר מעניין?
אתם פשוט לא מעדכנים...
הגיעו אלי שוב כמה בסגנון, לזרוק אתם?

• הוסף לסימניות
שלום.

המגזינים הגיעו ליעדן בשלום. מאחר ולא שאלתם אז לא מסרנו עדכון.
תודה רבה, החומר אכן מעניין. אולי אפשר לפרט את שם המגזינים שהגיעו אליכם?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י STUDIO Z;1267577:
מאחר ולא שאלתם אז לא מסרנו עדכון. :cool::cool::cool:

החוברות החדשות עדיין לא אצלי, אני רק יודע ששוב הגיעו.
כשיהיו אצלי אני יעלה תמונה.

• הוסף לסימניות
לכל המתעניינים הפעם אין מתנות...לא בגלל שלא אמרתם תודה, פשוט הגיעו הרבה חוברות זהות ובשונה מהפעם הקודמת חויבנו עליהם בסכום נכבד.
הם יוחזרו כמובן לספק בחו"ל.

• הוסף לסימניות
תודה רבה! זה מאוד עזר! באמת לא בסדר שלא עדכנתי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה