למסירה - מדפסת וסורק

• הוסף לסימניות
מכירים מוסד/ארגון שנזקקים למדפסת וסורק בתרומה?

ברשותי מדפסת לייזר צבעונית של סמסונג. המדפסת תקינה וטובה (חלק מהטונרים גמורים)
וסורק של קנון, גודל A4, קצת ישן אבל מעולה (יתרון גדול שהוא קל לניוד, מתחבר ע"י USB בלבד ללא צורך בחיבור לחשמל)

מעוניינת לתרום לארגון חסד/מוסד תורני, או כל מקום אחר בו הם יהיו שימושיים לצרכי מצווה.

נא לפנות במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
קופצת טרמפ...
השגת מדפסת חדשה משולבת משהו טוב?
זכור לי שכששאלתי את גם רצית לדעת

• הוסף לסימניות
קניתי מכשיר משולב הזרקת דיו של brother בגודל A3
שמעתי על זה כמה המלצות והמחיר היה ממש זול.
בינתיים עושה רושם של בסדר, מקווה שכך יהיה..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Nיכל;1211555:
קניתי מכשיר משולב הזרקת דיו של brother בגודל A3
שמעתי על זה כמה המלצות והמחיר היה ממש זול.
בינתיים עושה רושם של בסדר, מקווה שכך יהיה..

חבל שהחלפת את הלייזר בדיו...
יש לי גם מדפסת של brother החזיקה יפה...לאחרונה מפקששת...באיכות ההדפסה...
אין מה להשוות לייזר לדיו:rolleyes:

אגב, כמה עלתה לך?

• הוסף לסימניות
אני יודעת שא"א להשוות.. אבל אחרי בירורים רבים והשוואות מחירים, החלטתי לקחת הימור.
מקווה לא להתחרט..
עלתה 799 ש"ח.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Nיכל;1211588:
אני יודעת שא"א להשוות.. אבל אחרי בירורים רבים והשוואות מחירים, החלטתי לקחת הימור.
מקווה לא להתחרט..
עלתה 799 ש"ח.

צבעוני או ש"ל?
זה גם עם סורק פקס ומכונת צילום?

• הוסף לסימניות
צבעוני, הכל כלול..

קבצים מצורפים

• מדפסת.PNG
    KB 82.2 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
את אומרת שזה מתאים גם ל-A3?
גם הסורק וגם ההדפסה?
איפה קנית?
מה העלות של הטונרים ולכמה זה מחזיק?

• הוסף לסימניות
קניתי גם מbrother J430 ואני מאוד מאוכזבת! ההדפסה ממש לא איכותי! (אפשר להגיד גרוע!!!) השתמשתי איתו אולי 5 פעמים וזה שוכב בארון...... שאני צריכה הדפסה (אפילו דף 1 שחור לבן) אני פשוט הולכת לדפוס :(:mad::eek:
אני ממליצה לך לשמור על המדפסת הישנה..... ועוד שנה עם הכל הולך חלק תמסרי...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנון;1211739:
את אומרת שזה מתאים גם ל-A3?
גם הסורק וגם ההדפסה?
איפה קנית?
מה העלות של הטונרים ולכמה זה מחזיק?

הסורק והמכונת צילום זה A4, רק ההדפסה זה A3.
קניתי בבית הפקס, אמנם על המדפסת אני עדיין לא יכולה להמליץ מניסיון, אבל על החנות דוקא כן, כי רכשתי אצליהם בעבר כבר 2 מדפסות ולא התאכזבתי. גם הסחורה שלהם טובה וזולה, וגם השירות שלהם מעולה. הם גם יודעים להמליץ על מדפסות בהתאם לצרכים שלך.
אלו המחירים ששילמתי על הדיו: (המדפסת מגיעה עם מחסניות קטנות יותר, אז כבר קניתי רזרבה שיהיה לי ברגע שיגמרו)
צפה בקובץ המצורף 187837

כמה זמן זה יחזיק, אין לי מושג.. מאמינה שבעוד תקופה אהיה חכמה יותר לגביה..

קבצים מצורפים

• דיו.PNG
    KB 90.2 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י נ פלוס;1211757:
קניתי גם מbrother J430 ואני מאוד מאוכזבת! ההדפסה ממש לא איכותי! (אפשר להגיד גרוע!!!) השתמשתי איתו אולי 5 פעמים וזה שוכב בארון...... שאני צריכה הדפסה (אפילו דף 1 שחור לבן) אני פשוט הולכת לדפוס :(:mad::eek:
אני ממליצה לך לשמור על המדפסת הישנה..... ועוד שנה עם הכל הולך חלק תמסרי...

ניסיתי להדפיס בינתיים והאיכות לא כזאת גרועה. א"א להשוות ללייזר, אבל עדיין האיכות סבירה.
בעבר היתה לי למשך תקופה קצרה מדפסת ברדר הזרקת דיו שבאמת היתה על הפנים ומכרתי אותה במחיר הפסד לאחר חודש בערך מהקניה.

את המדפסת הישנה אני רוצה למסור כי דבר ראשון היא תופסת לי הרבה מקום (היא מדפסת לייזר גדולה וכבדה) ושנית צריך להחליף בה 2 טונרים במיידי, וחבל לי להשקיע במחיר הטונרים שלה בזמן שקניתי חדשה. הטונרים בה די יקרים - מה שגורם לכל אלו שהתעניינו בינתיים אודות המסירה, לסגת מהרעיון.. רק אציין שהם אמנם יקרים אבל מחזיקים לתקופה ארוכה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Nיכל;1211823:
הסורק והמכונת צילום זה A4, רק ההדפסה זה A3.
קניתי בבית הפקס, אמנם על המדפסת אני עדיין לא יכולה להמליץ מניסיון, אבל על החנות דוקא כן, כי רכשתי אצליהם בעבר כבר 2 מדפסות ולא התאכזבתי. גם הסחורה שלהם טובה וזולה, וגם השירות שלהם מעולה. הם גם יודעים להמליץ על מדפסות בהתאם לצרכים שלך.
אלו המחירים ששילמתי על הדיו: (המדפסת מגיעה עם מחסניות קטנות יותר, אז כבר קניתי רזרבה שיהיה לי ברגע שיגמרו)
צפה בקובץ המצורף 187837

כמה זמן זה יחזיק, אין לי מושג.. מאמינה שבעוד תקופה אהיה חכמה יותר לגביה..

Nיכל כל הכבוד על השיתוף והפירוט ממש תודה!
אני חסומה, איפה זה בית הפקס?
לפי מה שחשבנתי את המסניות דיו אם אני רוצה להדפיס רק ש"ל זה יוצא בערך 5.5 אגו' לדף והצבעוני עולה 9 אגו' לדף, כלומר אם אני מדפיסה צבעוני זה 9 אגו' X 3 = 27 אגו' + 5.5 אגו' מהמחסנית השחורה זה יוצא 32.5 אגו' לדף צבעוני, ממש זול! חישבנתי נכון?
איך יכול להיות שבהזרקת דיו אותו מחיר מאשר בלייזר?

• הוסף לסימניות
לי נתיב פתחו את האתר של בית הפקס, הם נמצאים ברח’ שוקן 32 תל אביב. טלפון: 03-6817765 פקס: 03-6810465. מייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
שעות פעילות : א’ עד ה’ בין השעות 9:00 ל-17:30
את יכולה להתייעץ איתם בטלפון/במייל, ויש להם משלוחים חינם לכל הארץ.

אני לא יודעת כ"כ לחשב את כל עלויות ההדפסה, לדעתי זה אפפעם לא בדיוק כמו שכותבים שמחסנים מספיקה ל1,200 דף ובעצם אפשר להדפיס איתה כ"כ הרבה. אבל נחכה ונראה..
לדעתי בטונרים של לייזר גם רשום שאפשר להדפיס כמות גדולה של דפים, וזה לא בדיוק כך..

אם לא דחוף לך כבר עכשיו המדפסת, אני אשמח לעדכן אותך בעוד תקופה כמה אני מרוצה ממנה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Nיכל;1212111:
אם לא דחוף לך כבר עכשיו המדפסת, אני אשמח לעדכן אותך בעוד תקופה כמה אני מרוצה ממנה.

הבעיה היא שזה כן דחוף לי...

• הוסף לסימניות
מציעה לך לנסות להתייעץ עם החנות, תגידי להם מה הצרכים שלך במדפסת, כמה את מדפיסה ומה את מחפשת. מאמינה שהם יוכלו לעזור לך. השירות שלהם מאד אדיב ומקצועי.

• הוסף לסימניות
עוד שאלה...
זה מדפיס דו צדדי?

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה.. אני כבר לא יכולה לערוך את ההודעה בתחילת האשכול..
לכל הפונים, זה כבר לא רלוונטי. המדפסת והסורק נמסרו כבר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה