למסירה - מקרר של אמקור

• הוסף לסימניות
המקרר עובד מצויין אבל כבר ישן וקצת מרעיש, ואני מוכנה למסור אותו בחינם למי שיהיה מוכן לבוא לקחת אותו לפני שבת הזו.
הוא בן 10 שנים בערך. אולי יותר.
יש לו נפח של 500 ליטר.
מקפיא יחסית גדול.
חלקי פלסטיק מסויימים כבר חסרים אבל בכל זאת, לישיבות או משהו כזה יכול להתאים.

נא ליצור קשר באימייל
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
אגב לידיעה, מדובר בירושלים.

• הוסף לסימניות
אפשר לפרסם באתר אגורה אולי מישהו משם יבוא הישועה

• הוסף לסימניות
חבל, כי לכאורה עוד מעט יהיה מבצע שדרוג של משרד האנרגיה.

• הוסף לסימניות
הבעיה עם משרד האנרגיה זה שיש להם מודלים לא הכי הכי.

• הוסף לסימניות
תיקון טעות - המקרר בן 20 שנה, לא 10
סליחה עם בלבלתי. בעצמי לא ידעתי שהוא כזה ישן
הוא עובד טוב בשביל הגיל הזה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחלים;1065318:
מה שלומך? יותר טוב? איך את מרגישה?

מאיפה הבאת את הציטוט הזה?
אני שלומי יותר טוב ב"ה. המונו עבר כבר
תודה ששאלת
:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמנתי;1065356:
מאיפה הבאת את הציטוט הזה?
אני שלומי יותר טוב ב"ה. המונו עבר כבר
תודה ששאלת
:)

כתבתי בעצמי לא משנה, כי רציתי פשוט שתביני שאני מתכוונת אלייך.
וברוך השם, רופא חולים.
ברפואה שלמה אצל כל שאר חולי ישראל, אמן.
הצלחות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה