מידע שימושי למסירה ספרים של האו"פ - אוטומטים ושפות פורמליות ומעבדה בתכנות מערכות

• פותח הנושא nhfk
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
בביתר.

• הוסף לסימניות
מציעה לך לפרסם באתר יד שתיים, כי את הספרים של האו"פ לומדים בד"כ רק באוניברסיטאות אחרות, ואנשים ממש מתעניינים בזה...

• הוסף לסימניות
@nhfk
אני לא מתכנן ללמוד באו"פ
אבל מעניין אותי לקרוא חומר על מבנה המחשב (מעבד ,זיכרון, תהליכים,וכל מה שקשור לברזלים)
האם זה הסגנון?
אפשר ליצור קשר באישי
nigun:)hey.com

• הוסף לסימניות
@nhfk
אני לא מתכנן ללמוד באו"פ
אבל מעניין אותי לקרוא חומר על מבנה המחשב (מעבד ,זיכרון, תהליכים,וכל מה שקשור לברזלים)
האם זה הסגנון?
אפשר ליצור קשר באישי
מדובר בספרים הדורשים ידע רב במתמטיקה ומדעי המחשב.
לאדם (ואפילו שיש לו איזה ידע במחשבים) אין כל טעם והבנה בזה.
אוטומטים בכלל מדובר בקורס קשה תיאורטי מתמטיקה מופשטת מאוד ומורכב.

• הוסף לסימניות
אוטומטים בכלל מדובר בקורס קשה תיאורטי מתמטיקה מופשטת מאוד ומורכב.
דווקא באו"פ הוא לא קורס כל כך קשה, כי הוא מחולק לאוטומטים ולחישוביות...
אבל כן דורש רקע מתמטי.
@nhfk
אני לא מתכנן ללמוד באו"פ
האם זה הסגנון?
אפשר ליצור קשר באישי
אולי יש לאו"פ ספרים כאלו, אבל לא אילו שהיא מוכרת.

• הוסף לסימניות
@nhfk
אני לא מתכנן ללמוד באו"פ
האם זה הסגנון?
אפשר ליצור קשר באישי
דווקא יש לי ספר בסגנון אבל באנגלית
רלוונטי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה