אני אשמחלמסירה כ-20 ספרי קומיקס של אברהם אוחיון,
מתוכם כמה סטים שלמים.
בירושלים
אם יש לך איך להעביר לבית שמש או בני ברק, אשמח מאד.למסירה כ-20 ספרי קומיקס של אברהם אוחיון,
מתוכם כמה סטים שלמים.
בירושלים
אין לי איך להעביר, סורי.אם יש לך איך להעביר לבית שמש או בני ברק, אשמח מאד.
זמינה במייל metuchnet בגימייל
אני אשמח מאד!למסירה כ-20 ספרי קומיקס של אברהם אוחיון,
מתוכם כמה סטים שלמים.
בירושלים
אם הראשונה לא תקח את הבאה בתור,אני אשמח מאד!
מייל : H0548415 בג'ימייל
איפה בירושלים?
אני השלישי...אם הראשונה לא תקח את הבאה בתור,
או שתתחלקו....
שלחתי מייל לפני כמה שעות, בדקות הקרובות אם אין מענה אני ממשיכה הלאה.אני אשמח מאד!
מייל : H0548415 בג'ימייל
איפה בירושלים?.
ובאיזה מצב הספרים?
לא הגיע מיילשלחתי מייל לפני כמה שעות, בדקות הקרובות אם אין מענה אני ממשיכה הלאה.
תבדקו בספאםלא הגיע מייל
הנ"ל עם הסיומת של ג'ימייל הרגילה
סליחה טעות שלי בכתובת מייל (אני אבין לגמרי אם כבר הפסדתי את זכותי....הכל משמים....)תבדקו בספאם
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים