למסירה למסירה - פסח תשפ”ד (ואילך)

מצב
הנושא נעול.
@קוקה קולה האם השמלות עדיין רלוונטיות?
אם כן, איך אפשר ליצור איתך קשר?

כן, אבל למי שמפנה היום
@ANK
אני יכולה לפנות היום
אבל אשמח לדעת יותר לגבי המצב של הארון
ראיתי שפרסמת אוות באגורה כמצב לא משהו (כוכב אפור)
מה מצב הארון מלבד המגירות?
האם צריך גם לפרק?

@ANK
אני יכולה לפנות היום
אבל אשמח לדעת יותר לגבי המצב של הארון
ראיתי שפרסמת אוות באגורה כמצב לא משהו (כוכב אפור)
מה מצב הארון מלבד המגירות?
האם צריך גם לפרק?
הארון במצב טוב, גוף סנדוויץ, יתכן שצריך לחזק חיבורים, אבל באופן כללי הוא טוב. אני פירקתי אותו עכשיו

הארון במצב טוב, גוף סנדוויץ, יתכן שצריך לחזק חיבורים, אבל באופן כללי הוא טוב. אני פירקתי אותו עכשיו
@ANK
מכיוון שאני עניתי לך לפני @הצב המהיר אני קודמת
אני כתבתי שאני מעוניינת ב 10.57 - @הצב המהיר הגיבה ב 12.31:)
מתי ניתן לאסוף?
אגב, היתה מישהי שרצתה לפני אבל לא הגיבה מהבוקר
אם תגיב - היא קודמת לי
אפשר לעבור למייל?
colmila365 בגימייל

נערך לאחרונה ב:
@ANK
מכיוון שאני עניתי לך לפני @הצב המהיר אני קודמת
אני כתבתי שאני מעוניינת ב 10.57 - @הצב המהיר הגיבה ב 12.31:)
מתי ניתן לאסוף?
אגב, היתה מישהי שרצתה לפני אבל לא הגיבה מהבוקר
אם תגיב - היא קודמת לי
אפשר לעבור למייל?
colmila365 בגימייל
@מיכל ויס
אם בסוף לא תקחי
תעדכני 0556710455
תודה

@מיכל ויס
אם בסוף לא תקחי
תעדכני 0556710455
תודה
@הצב המהיר
בשמחה
אבל שימי לב שיש מישהי שהגיבה ברגע שהיא פרסמה והיא קודמת לשתינו
עם זאת היא לא הגיבה עד עכשיו אז אם היא לא תגיב בהמשך היום מאמינה שנאסוף
אם זה לא יסתדר מסיבה כלשהי - אצור איתך קשר בטלפון שציינת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה