למסירה למסירה - פסח תשפ”ד (ואילך)

מצב
הנושא נעול.
מיטות חדר שינה עם שידה בבית שמש
1712481938470.png

@תות פשוט יש מצב שאת יוצרת קשר דרך המערכת ושואלת אם עדיין רלוונטי והאם אפשר לקבל מספר נורמלי ליצירת קשר?? יעזור לי מאד. תודה!

מחפשת יחידת אחסון כזו של איקאה:

‏‏לכידה.JPG

להחלפה ביחידת אחסון כזו (מעוצבת מקסים, רק תופסת לי מדי הרבה מקום בחדר...):

‏‏לכידה.JPG

במצב מעולה ממש,
עם 3 מגירות גדולות בצבע לבן+ 6 מגירות קטנות בצבע צהוב.

אני מחפשת כסא אוכל שמתלבש כסא על כסא
יש למשהו?

למסירה 3 מגבות חדשות, 70*140, אפור כהה קטיפתי.
(אחת מהן כיבסנו פעם אחת לנסיון, האחרות חדשות לגמרי).
כמו”כ שטיחון רצפה פרוותי אפור כהה, תואם למגבות.

ירושלים
אני אשמח
אם לא לקחו ואם אין קודמות כמובן
תרשמי לי בפרטי ואשלח מחר לקחת

למסירה כ-8 שקיות של בגדי בנות ונערות (בית של בנות)
גילאי 6-18 (6 בנות)
חלק מהבגדים יש סטים.
בגדי שבת ויום חול במצב מצוין!!

(בגדים של קידישיק, פוקס, מלאנג', H&M ועוד...)
נעביר למי שיקח את כל השקיות.

השקיות מפתח תקווה אפשר להעביר לבני ברק
יעל 0527642685
נמסר כבר או עדיין רלוונטי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה