למסירה למסירה - פסח תשפ”ד (ואילך)

מצב
הנושא נעול.
למסירה נעליים מידה 36 במצב מצוין
בביתר גבעה B

קבצים מצורפים

• 2024-04-11_14-10-58_096.jpg
    2024-04-11_14-10-58_096.jpg
    3.2 MB · צפיות: 35
  • 2024-04-11_14-10-58_844.jpg
    2024-04-11_14-10-58_844.jpg
    3.3 MB · צפיות: 40
למסירה תיק במצב חדש מPAROIS
בביתר גבעה B

קבצים מצורפים

• 2024-04-10_16-32-59_090.jpg
    2024-04-10_16-32-59_090.jpg
    4.2 MB · צפיות: 32
בינתיים לא לקחו ממני.
אבל אני לא מב"ב.
לא בא לי לכתוב פה מאיפה.
יש לך מנוי? את יכולה לכתוב בפרטי?
את יכולה לכתוב לי לימייל 7643917 בגימייל

אם יש למישהו למסירה אופניים לבחור ישיבה בן 17 בפ''ת.
נשמח מאוד מאוד.
(זה יעזור לו הרבה בנסיעות לבית כנסת. מקווה. וכו'.
אם אפשר לענות פה. או במייל 770770770www וההמשך...

כמו''כ אם יש למישהו למסירה לישיבה באיזור פתח תקווה כמות של עיתוני קולמוס ומוספים תורניים נוספים.

למסירה בבני ברק
סיר למיקרוגל
מגש זכוכית
תבנית סיליקון- אינגליש קייק
מארז בשמים
הכל חדש
עדיפות למי שלוקח הכל
20240411_161931.jpg

@~נעמי~
יש מצב שאת עוזרת לי רגע?
אני רואה שאת כאן כרגע
אשמח אם שלחי לי הודעה פרטית

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה