למסירה למסירה - פסח תשפ”ד (ואילך)

מצב
הנושא נעול.
גליונות קראט של המודיע. (כמעט כולם מאז הגליון הראשון)
אם יש לכם רעיון למקום שאפשר למסור לו (מכירים אולי מחלקת נשים שהייתה מעוניינת בזה כחומר קריאה או משהו דומה).
מחלקות נשים בבתי חולים חרדים, או במחשבה שניה בבתי חולים לא חרדים אבל שמגיעות לשם נשים חרדיות ומשוועות לחומר קריאה נורמאלי (הייתי בעין כרם לפני שנתיים וחצי. אין מה לקרוא!)

למסירה תנור דלונגי
בן 16 שנים
עובד מעולה
כיריים 4 להבות
2 תאים
5 תבניות

במצב שמור.

למסירה עוד היום
בירושלים , רמות א'

יש הרבה מדרגות

כשרות
עד"ח , רובין לנדא שארית

טלפון להתקשרות
052-7132633

(לא קשור, אלי , ליצור קשר ישירות לנייד שלמעלה)

מחלקות נשים בבתי חולים חרדים, או במחשבה שניה בבתי חולים לא חרדים אבל שמגיעות לשם נשים חרדיות ומשוועות לחומר קריאה נורמאלי (הייתי בעין כרם לפני שנתיים וחצי. אין מה לקרוא!)
יש לך אולי איש קשר במקום שאני יכולה לפנות להציע את הגליונות?

למסירה
חליפות לגבר מידה 58 במצב חדש (נלבשו מעט מאוד)
חולצות לבנות לגבר (OHHA) מידה 18.5 במצב מצויין

גם לי יש למסירה שקית עם שמלות לנערות במצב ממש טוב, יש חלק סטים של 2 מתאים בערך לגיל 14-15 הבנות שלי פשוט גבהו מאוד וזה קצר להן, ממש כואב לי לזרוק את זה,
אם יש מישהי שמעוניינת אנסה לצלם ולהראות דוגמאות של השמלות.

יכולה ליצור קשר באישי?
או לכתוב לי למייל chanie2510

למסירה
מכנסי אלגנט לגבר מידה 52-54 משומשים מצב מצויין
מידה 62 חדשים עם טיקט

גם לי יש למסירה שקית עם שמלות לנערות במצב ממש טוב, יש חלק סטים של 2 מתאים בערך לגיל 14-15 הבנות שלי פשוט גבהו מאוד וזה קצר להן, ממש כואב לי לזרוק את זה,
אם יש מישהי שמעוניינת אנסה לצלם ולהראות דוגמאות של השמלות.
באיזו עיר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה