למסירה למסירה - פסח תשפ”ד (ואילך)

מצב
הנושא נעול.
חצובות כשרות לפסח לכיריים של תנור סאוטר. אם מישהו צריך ננסה להעלות תמונה.

שלחתי לכם מייל.
לא שמת טלפון מה המספר?
נראה לי שהתבלבלתם המודעה שלי היא זאת
באשדוד!
למסירה פלטת שבת יחיד לסיר בודד
(לא השתמשנו בו אפילו פעם אחד! קיבלנו את זה במתנה בלי פתק החלפה)
קומקום 'מולר' בלי אחריות
(השתמשנו בו פעם אחת!)
לפרטים 0556772102
היום ומחר אפשר להתקשר בין השעות 9 בבוקר עד 8 בערב
מיום חמישי בין השעות 17.00 בערב עד 20.00 בערב
ימי שישי ומוצ"ש נא לא להתקשר!

תודה!
נ.ב נא לא להגיב בהודעה זאת רק בטלפון!
מיד אח"כ שלחתם הודעה אם זה עדיין רלוונטי
אז חשבתי שמדובר על המודעה הזאת
כפי מה שנראה לי אתם מדברים על מודעה אחרת

נשבר לי החלק התחתון של קערת מעבד מזון בראון(החלק שמסתובב)
אז אם יש למישהו קערה אפילו שבורה שרוצה לזרוק אשמח לקבל

מחפשת מאוד אופני ילדים לגילאי 7,9
גם בתשלום סמלי. עדיף בירושלים.
תודה.

יש למישהו מצות מכונה מיותרות בבני ברק?
ממש נשמח לקבל
תודה

למסירה ברמות - ירושלים:
מנדולינה בורנר V5 צבע בורדו
nerivka1 בג'ימייל
כזה:
משהו התקדם? אם הגיע תורי אשמח לדעת

האם למישהו יש את הספרים הבאים למסירה (עדיפות) או להשאלה (השאלה בבני ברק בלבד, מסירה.. בכל המרכז)
ילד פיצוץ
לחיות עם הפרעת קשב
מריטת עצבים
איך לדבר אל הילדים שיקשיבו ואיך להקשיב אל הילדים שידברו

כן רלוונטי מאד
אשמח מאד לפרטים, אין לי פרמיום אז לא בהודעה אישית, אלא רק כאן או במייל גימייל#chidushim1

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה