למסירה למסירה - פסח תשפ”ד (ואילך)

מצב
הנושא נעול.
sa0533106245.... gmail.com

למי שיש כמה בנות שהגדולה בת 6-7 אשמח למסור כמה סטים של בגדים במצב מצוין
חורף וקיץ שבת וחול
@כוכב103
הבגדים האלה כנראה כבר נמסרו, אבל אשמח מאוד אם יש לך שוב בגדים וסטים מתאימים למידות ולפרטים שציינת. מהיכן אתם?
תודה!

אם עדיין אקטואלי
אשמח לטלפון שלכם
אשלח את הבן שלי לראות

כן , עדיין מחפשת עגלה למסירה
שלום וברכה,

חברה שלי רוצה למסור עגלה ממש איכותית
סילבר קרוס סרף מלפני כ4 שנים אמבטיה וטיולון (בצבע שחור/אפור כסוף)
בבני ברק
אין לי איך לפנות אלייך פה באתר
האם תוכלי לשלוח לי הודעה פרטית עם פרטי המייל שלך?

שלום וברכה,

חברה שלי רוצה למסור עגלה ממש איכותית
סילבר קרוס סרף מלפני כ4 שנים אמבטיה וטיולון (בצבע שחור/אפור כסוף)
בבני ברק
אין לי איך לפנות אלייך פה באתר
האם תוכלי לשלוח לי הודעה פרטית עם פרטי המייל שלך?
azms4748 שטרודל גימייל נקודה קום

מחפשת לקניה עגלת ילקוט קלגב מהסוג הישן
העגלה עצמה בצבע כחול או ורוד כהה עם חורים בצורת כוכבים
(לא העגלות החדשות שהן שקופות עם צבע בהיר ועם ידית לצבעונית)
בירושלים
תודה

מחפשת אוורולים לבנים חורף מידה 9-12, 12. ו-12-18 (חורף, מעבר וקיץ) - כמובן במצב טוב ממש (לא שחוק ומשומש יותר מדי). מבני ברק. למי שיש - אשמח לקבל ולמסור.

נערך לאחרונה ב:
למישהו יש נגן MP3 למסירה? מבני ברק.
תודה!

אולי יש למישהו פקקים של בקבוק מאמ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה