אשמחלמסירה במיידי שולחן זכוכית לבנה בגודל 70X110 נפתח לעוד 30 ס"מ מכל צד
מצ"ב תמונות
(קיים קילוף קטנטן בצבע הזכוכית, מצ"ב תמונה)
בני ברק
@82516miri רלוונטי?למסירה במיידי שולחן זכוכית לבנה בגודל 70X110 נפתח לעוד 30 ס"מ מכל צד
מצ"ב תמונות
(קיים קילוף קטנטן בצבע הזכוכית, מצ"ב תמונה)
בני ברק
נמסראשמח
bgy7117 בגימייל
אשמח לפרטים בפרטי. מכירה מישהי שמחפשת.למסירה כסא אוכל לתינוק של cam
הכסא במצב מצוין רק חסר לו הריפוד
אני אברר ואעדכן בעז"ה בהקדם. תודה רבה.יש לי שניים ממש קטנים s new born זה מתאים?
מאיפה אתם?למסירה פרנטל ללעיסה של חברת מקסי הלס.
בתוקף עד 3/2025
בירושלים
למסירה טיימר של בוילר, חדש.
אזור שמואל הנביאמאיפה אתם?
מעונינת בטיימר
יש מישהי שמחפשת. אם תוכלו לשלוח פרטים ליצירת קשר למייל tishlechu10 שטרודל ג'ימייל נקודה קום. תודה.למסירה כסא אוכל לתינוק של cam
הכסא במצב מצוין רק חסר לו הריפוד
יש מישהי שמחפשת דחוף. אשמח שתש פרטים ליצירת קשר ולתיאום למייל tishlechu10 שטרודל ג'ימיי נקודה קום. תודה רבהאשמח לתת.. עם מי ליצור קשר
בקשר לסט מבנים כולו שלושת הדברים, אם עדיין זמין, תכתבי לי פרטים למייל tishlechu10 שטרודל ג'ימייל נקודה קום. תודה רבהלמסירה :
סט בגדים מבנים:
שמלה במידה 6
שמלה במידה 4
אוברול במידה 2
שקית ענקית בגדי נשים סגנון חסידי במצב מעולה נלבש פעמים בודדות בערך במידה s
אני גרה באיזור שמואל הנביא יחזקאל ואני מעדיפה לתת למי שבא לקחת הכי מה
אשמח שתשלחי פרטים ליצירת קשר ולתיאום למייל tishlechu10 שטרודל ג'ימייל נקודה קום.יש לי שניים ממש קטנים s new born זה מתאים?
אשמח לפרטים בפרטי. מכירה מישהי שמחפשת.
בהחלט יתכן שרלוונטי. אשמח לפרטים וטלפון לתיאום באימייל tishlechu10 שטרודל גימייל נקודה קום. תודה רבה.הכסא נמצא באלעד, אם רלוונטי
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים