אני מוכרת מיטות חדר שינה מעץ מלא מאוד יפות כולל מזרונים (עלו כל אחד 1800 שח מחומר לטקס), ארגז מצעים ושידה. במחיר של 2500 ש"ח. chumyack גימיילאנחנו מחפשים למסירה או קניה במחיר מוזל מיטות חדר שינה (יהודיות...) ומיטת הייריזר, במצב טוב מאוד!!
אם למישהו יש נשמח לתגובה!
אם לא נלקח אני אשמחלמסירה כרכים של עיתון המודיע הצעיר ישן- תש"ס-תשס"ג
בבני ברק אזור דובק
ayala.heb3
עדיין רלוונטי- אפשר ליצור קשר במיילאם לא נלקח אני אשמח
בדיוק עכשיו העלתי את זהאם יש למישהו מצקת של מכשיר בלינצע'ס- אני אשמח (או אולי מישהו יודע איפה קונים את זה לבד?)
משפך לבלילות פנקייק וכד'
שיווקי![]()
Pfannkuchenteigflasche, Battler-Mixer mit Mixer-Kugeldraht-Schneebesen zum Backen von Pfannkuchen, Cupcakes, Muffins, Crêpes und mehr - AliExpress 15
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
וואי זה חמודבדיוק עכשיו העלתי את זה
יכול להתאים?
יתאים לבראזר: MRC- L27100Wשני טונרים חדשים באריזה, למסירה
של חברת RAZINK
מותאמים ל: CB435A/436A/CE285A/278A
עד כמה שנראה לי מתאים למדפסות HPיתאים לבראזר: MRC- L27100W
אגב אפשר להשתמש גם בעט של המשחק עם המשטח האדום והכדוריות המגנטיות (אם יש לכם)מחפשים עט מגנטי למשחק הזה:
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים