למסירה קופונים עד ה-30.6

• הוסף לסימניות
יש לי הרבה קופונים שאולי יועילו למישהו:
7 ש"ח הנחה לרכישת מטרנה לילה טוב
דיסת מטרנה ב-6.99
הנחות:
5 ש"ח לתינוקלין
15 ש"ח לפמפרס מידה 2
5 ש"ח להד אנד שולדרס (5 לשמפו 5 למרכך)
5 ש"ח לדאודורנט לגבר ג'ילט
7 ש"ח לאבקת כביסה אריאל
3 ש"ח על מרכך לנור
20 ש"ח לסימילאק שלב 2
הבאים למטה זה בשופרסל:
5 ש"ח למארז מגבוני האגיס
5 ש"ח לחיתולי האגיס מידה 1 או 2
5 ש"ח לבקבוק טוליפס
5 ש"ח למוצצי טוליפס
5 ש"ח לאל סבון ג'ונסון בייבי (סוגים שונים
5 ש"ח לשמפו ג'ונסון בייבי סוגים שונים
בסופר פארם
רפידות ג'ונסונס בייבי ב-19.9
ג'ונסונס ביבי תרחיץ 11.9
קרם החתלה כנ"ל 14.9

נמצא בבני ברק חלק יש לי פעמיים
אפשר לפנות דרך המייל.

• הוסף לסימניות
---

• הוסף לסימניות
אם היית השכנה שלי הייתי קוראת את כל הרשימה;)

• הוסף לסימניות
:)
השכנות שלי כבר קיבלו... (קופונים למטרנה טיטולים, אריאל)
אבל מי שמשתמש במטרנה לילה טוב/ סימילאק מוצרים של ג'ונסון ביבי יכול לקחת על הדרך עוד כמה...

• הוסף לסימניות
חלק יש לי גם זה מפמפרס קיבלתי בטלזסטון.

• הוסף לסימניות
מה כתובת המייל שלך? אני מעונינת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה