למסירה

• הוסף לסימניות
למסירה:
צרור נכבד של גליונות זרקור
עיתוני 'עת לשוב'/'עת לחשוב'
מוספים של סיפורי החגים - עיתונים שונים משלל שנים

• הוסף לסימניות
זרקור זרקור...
כולנו עם אותו כאב לב לזרוק
לפחות שמישהו אחר יהנה...
נעשה עסק, כל אחת תיקח את צרור העיתונים של השניה ותשליך אותם אחר כבוד בלב קל יותר...

• הוסף לסימניות
(-:

אמנם אני חסידה גדולה של פינוי חפצים מיתרים, אבל נכס לא משליכים, וזרקור מבחינתי הוא נכס.

• הוסף לסימניות
אם כבר מדברים על עיתונים מישהו מעוניין בגליונות כרוכים של משפחה / ילדים / יום צעיר עתיקים?
(למסירה בחפץ לב למי שמעוניין...)

• הוסף לסימניות
הילדים שלי!!!!!!!
(ואם יש כריכה- אז בלית ברירה גם אני)
מהיכן את?

• הוסף לסימניות
גם לנו (איזור י-ם) יש מקבץ עיתוני משפחה למסירה לכל המעוניין (לא כרוך).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תדמית;745289:
אם כבר מדברים על עיתונים מישהו מעוניין בגליונות כרוכים של משפחה / ילדים / יום צעיר עתיקים?
(למסירה בחפץ לב למי שמעוניין...)
מעוניינים!

• הוסף לסימניות
גליונות זרקור כרוכים? אני אשמח!
למען ידעו דורותיכם, ממה ההורים נהנו, ויהנו גם הם.

• הוסף לסימניות
הזרקורים כבר אינם אקטואליים.
מכירים אולי ספריה בית ספרית/אזורית שתשמח לקבל את העלונים האחרים? אלו של 'עת לשוב' מלאים בידע יהודי מעשיר וכתובים בצורה מרתקת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה