למעונינים במפגשי משפחה חמימים....כנסו------

• הוסף לסימניות
שבוע טוב,
אם אתם מעונינים לחמם אווירה במפגשי משפחה לקראת חנוכה ,או סתם בכל מפגש משפחתי נחמד..
יש חוברת מתוקה ומוצלחת במיוחד בשם-"ערבי לבבות" עם רעיונות מקסימים מותאמים לכל הגילאים במפגשי משפחה מהסוג הנ"ל...
המחברת היא אישה שפשוט איגדה את כל הרעיונות הנחמדים שמסתובבים בין כולם לקראת "שבע ברכות" ,חנוכה,"בת מצווה" ועוד ...והוציאה חוברת בשפה ברורה ונעימה,
שווה...שווה..!!
* * *
פרטים:
המחברת-מרים בריזל
מחיר-28 ש"ח
השגה-יהודה הנשיא 73 אלעד
למעונינים במקומות אחרים ניתן ליצור קשר במס'-052-76167171

קבצים מצורפים

• תצלום0242.jpg
    KB 468.2 · צפיות: 38
  • הוסף לסימניות
איזה מתוק!! באמת במקום... בדיוק השבוע שאלו אותי אם גם השנה אני מכינה משחק לערב לביבות של חנוכה השתא... לקחתי את הרעיונות מכאן וכולם נהנו, מגדול ועד קטון!!!

• הוסף לסימניות
נראה לי שאם תוכלו להביא (כמובן בהסכמה ממנה) להביא לפה רעיון אחד חמוד וטוב, זה יותר יעזור לנו להבין את הסגנון..
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמר21;1437419:
נראה לי שאם תוכלו להביא (כמובן בהסכמה ממנה) להביא לפה רעיון אחד חמוד וטוב, זה יותר יעזור לנו להבין את הסגנון..
תודה רבה!
לתמר21!
החוברת מלאה ברעיונות\משחקים\הקראות מצחיקות ועוד הרבה רעיונות שהכותבת עמלה עליהן ואספה וסיננה אחד אחד,והכניסה רק את המוצלחים והיפים(אני מכירה אותה אישית והיא ספרה לי שאת הכל היא ניסתה כך שהכל בדוק...)
אדרבה-אם יש כאן מבין הגולשים שיכול להמליץ על החוברת, זה יעזור לך להבין את הסגנון...:)

• הוסף לסימניות
לי יש אותה, והיא משמשת לא רק בחנוכה.
גם לבת מצוה של הבת שלי לקחתי ממנה רעיונות.
מוצלח מאד!! מותאם למגוון של גילאים.

• הוסף לסימניות
השתמשתי בחוברת בחנוכה שנה שעברה, ממליצה בחום!!

• הוסף לסימניות
יש טעות במס' הטלפון שפורסם, למישהי יש מספר מעודכן? או מידע איפה ניתן להשיג מחוץ לאלעד.

• הוסף לסימניות
הנה יש לי מס' מעודכן נראה לי:
052-7616171
זה מס' מהפרסומת.

• הוסף לסימניות
מתוק מדבש-סליחה המס' הנכון הוא-052-7616171
חביבה-תודה,

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה