כללי למעמדים באינדיזיין - עזרה בהחלפת הפניות של הערות שוליים

• הוסף לסימניות
לקוח ביקש קובץ כעין "רב טקסט", אבל בלי השקעה של דיוק וכו', משהו רק עבור דוגמא.

הקובץ בנוי מטקסט ראשי, ומסביבו פירוש, ולמטה הערות שוליים.

ברור שעדיף ב"תג", רק שהוא לא רצה להשקיע כרגע על רב טקסט, וגם לא אכפת לו שהקישוריות של ההערות יפלו בדיוק במקום הנכון וכו', העיקר שיקבל צורה, ויוכל להראות את זה למישהו.

בקיצור, החלטתי לסדר לו את זה באינדי', ולעשות את הטקסט הראשי בתיבת טקסט עם דחייה, ואת ההערות שוליים (ששייכות רק לפירוש) לעשות בתיבה נפרדת בלי קישורים ממש, ולהוזיז לפי הצורך את התיבות טקסט.

הבעיה שאני רוצה שיישארו האותיות של ההפניות בטקסט הכללי, כדי שידעו לזהות היכן ההערה שייכת.
מן הסתם שיש פתרון, רק איני יודע.

אשמח אם יש למישהו בזמן הקרוב פתרון פשוט ומהיר.

ושוב, ברור שזה לא הדרך, פשוט היהודי צריך משהו אקספרס... ובלי צורך לשמור את הסגנון לאחר כך...

תודה מראש, וסליחה על האריכות.

• הוסף לסימניות
יש לך כבר הפניות אוטומטיות ואתה רוצה להפוך אותם לטקסט פשוט, או אתה רוצה להוסיף אותם עכשיו?

• הוסף לסימניות
יש הפניות אוטומטיות, ואני רק רוצה להפוך אותם לטקסט פשוט

• הוסף לסימניות
יש סקרפיט של אביחיל אני חושבת.
תקנו אותי אם אני טועה.

• הוסף לסימניות
תחפש בגרפ להפניות אוטומוטיות:
קוד:
~F
ותחליף לאיזה תו, ולסגנון תו מיוחד למספור, לדוגמא ״מספור״.
Screen Shot 2018-06-07 at 10.37.31.png

שים לב שכל ההערות ימחקו, וישארו רק ההפניות כטקסט רגיל.
כדי למספר אותם - יש לי סקריפט זה -
Screen Shot 2018-06-07 at 10.37.20.png

שיחליף את כל פעם שיש משהו בסגנון תו ״מספור״ למספר.
עם אופציה ללשון נקיה, ולחוצץ אחרי המספר.
אפשר גם להוסיף מספרים באמצע, ע״י הכנסת תו כלשהו בסגנון תו ״מספור״, ולוחצים על ״החל״, ובום!!! כל המספרים עודכנו...

• הוסף לסימניות
יש לזה לפתרון גם בוורד
בעקרון, אתה יכול לחפש כל הפינה להערות שולים זה ^2 בתויים כללים. נניח @33
אחרי זה אתה יוצר לך שדה בוורד שמכיל בתוכו את צורת המספור המיוחדת שלך.
אחרי זה אתה מעתיק את השדה הזה ללוח, ואתה עושה החלפה של @33 עם תוכן הלוח.
אחרי זה אתה מעדכן את השדה.

יותר פשוט - אתה מחלק אותם עם המפצלת.
עושה שדה אישי עם זה. -

ויש שם אפשרות לטעון מקובץ חיצוני את המספרים או האותיות כגון ללשון נקיה וכו'.
http://www.extra-word.com/apps/personField
וכל זאת ברמת הוורד.
ואחרי זה חיפוש חהלפה רגיל לתת סגנון תו באינדי עובר ההפניות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה