כללי למען הגלריה החדשה

• הוסף לסימניות
מזתומרת איך צילמתי? עם מצלמה כמובן! וברצינות: לצד המפל יש סלע ענק ועליו בנוי ארמון SCHLOSS LAUFEN - נכנסים דרך הארמון (דמי כניסה 1 פר"ש - 3.5 ש"ח) ויורדים בשביל תלול ומתפתל, עד מתחת לגובה המפלת - כאשר בכל פיתול רואים את המים שוצפים מזווית אחרת...
בקשר לתת קטגוריות - ניתן אולי להעתיק את הקטגוריות מאתר fotocommunity
www.fotocommunity.com/

• הוסף לסימניות
עוד משהו: אולי עבור המקצוענים (ולמקצוענים פחות - כדי ללמוד), כדאי לציין בכל תמונה באיזו מצלימה היא צולמה, באיזה תנאים, זום וכדומה...

• הוסף לסימניות
טוב אז יש כבר מתנה לחבר שיזכה בתחרות
והמתנה היא מאגר 150,000 אובייקטים של Hemera אם התחרות תתפוס תאוצה יתכן ונוסיף לפרס גם חבילת פונטים של פונטביט.

והתחרות:
הניק שיעלה את מירב התמונות לפוטופלוג עד הראשון לתשיעי לפי הכללים הבאים
1. יש להקפיד שהתמונות יהיו ללא זכויות יוצרים, וללא אפשרות לתביעה משפטית
(כגון לצלם ילד ברחוב ללא רשות)
2. התמונות חייבות להתאים לקטגוריה שהן מופיעות תחתיה (אגב אם חסרה קטגוריה נה לשלוח באישי להנהלת פרוג והם יוסיפו בהקדם)
3. נא להכניס (אפיללו בכותרת) מילים שימושיות לחיפוש
4. התמונות חייבות להופיע באיכות דפוס בגודל של לפחות A5

זהו אז לעבודה

• הוסף לסימניות
חכו עוד יומיים. יש לי עוד המון. הכל צולם לבד. בדכ אני מצלמת נופים ואטרקציות בלי אנשים. (למשל, לא אני על רקע האתר וכו' כמו כל ישראלי מצוי). אין לי זמן עכשו להוריד אבל זה יגיע בקרוב.

• הוסף לסימניות
טוב, שלחתי צילומים שלי. בלי נדר אשלח עוד

• הוסף לסימניות
כל התמונות שלנו זה מצילום אישי קנון 8.0 מגה פיקסל מא"י שלנו
והרבה מהם כבר הודפסו על שלטי ענק, ויצאו איכותיים ביותר.
ילה לעבודה!

• הוסף לסימניות
באלמעלה, כמה אנשים את/ה??

• הוסף לסימניות
יש לי מאגר של מוצרי מכולת צרובים ומוכנים לשימוש (למשל כמו בפרסומת של שפע שוק שמראים את המוצר והמבצע) האם יש אפשרות לעלות את הקבצים כולם בתוך תיקיה אחת? כי זה יקח לי הרבה זמן לעלות אחד אחד

• הוסף לסימניות
כבר כמה פעמים הבהרנו ועתה שוב, שאנו זוג, פעם אני כותב ופעם היא

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה