כללי למען הסר קנאה...

• הוסף לסימניות
באשכולות הקודמים על "נפילות" עם לקוחות השתמע ש"אברימי" תמיד יודע להוציא את כספו, והוא חסין אש וכו'.
אז הנה סיפור מהבוקר, לא בשביל להתבכיין חלילה, אלא לגלות לכם שמאחורי כל איש שנראה חזק יש איזה שתיים שלש חולשות...
ובכן, לקוח קבוע הזמין עבודה בקריינות כלשהי. היא בוצעה במהירות בבהילות, ללא חוזה, ושולבה במקומה כאשר בשל המהירות והחפזון, אפילו לא השמעתיה קודם ללקוח (דבר שאני מקפיד לעשותו) לטעמי היא הייתה מצויינת, והעתק ממנה נמצא אצלי. אבל לא נתווכח על זה.
כצפוי כרגיל וכידוע, בעיני הלקוח זה לא מצא חן.
והוא לא יצר קשר על התשלום.
הבוקר הוא הזמין קריינות נוספת. ניצלתי את ההזדמנות להזכיר לו שהוא עדיין חייב על הפעם הקודמת, והוא ענה שלא נראה לו שהוא צריך לשלם.
עניתי לו בכבוד רב שאמנם נישאר ידידים טובים, לפחות כפי שהיינו, אך אינני מתכוון בשום אופן לבצע לו את העבודה הבאה.
יחסי חברות - כן, יחסי נותן שירות לקוח - לא.
ובזה תם הסיפור מבחינתי.

• הוסף לסימניות
האם ניתן להעביר קריינות עם 'סימן מים'? כדי שהלקוח לא ישתמש בזה עד לתשלום?

:)

• הוסף לסימניות
כשאתה שומע סיפורים כאלה, אתה אומר לעצמך, מי הם האנשים האלה? הם מסתובבים חופשי ברחוב? אין עליהם איזה שלט גדול שכתוב עליו "תיזהרו ממנו"? ואז אתה עונה לעצמך, כן... הם מסתובבים חופשי. קשה או בלתי אפשרי לזהות אותם מראש. לכן כל אחד עלול ליפול בפח. מי שיכול להגיד שלו זה לא יכול לקרות טועה.
החוכמה היא ללמוד משגיאות העבר.

חיים, נראה לי שאפשר לשלב איזה ציפצוף מעצבן ברקע...

• הוסף לסימניות
איך שגלגל מסתובב לו... אוה אוה אוה... איך שגלגל מסתובב לו...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shia;329292:
כשאתה שומע סיפורים כאלה, אתה אומר לעצמך, מי הם האנשים האלה? הם מסתובבים חופשי ברחוב? אין עליהם איזה שלט גדול שכתוב עליו "תיזהרו ממנו"? ואז אתה עונה לעצמך, כן... הם מסתובבים חופשי. קשה או בלתי אפשרי לזהות אותם מראש. לכן כל אחד עלול ליפול בפח. מי שיכול להגיד שלו זה לא יכול לקרות טועה.
החוכמה היא ללמוד משגיאות העבר.

שתבין, הוא לא לקוח רע. רק כשהוא החליט שלא מגיע לי כסף, החלטתי שאני איתו לא עובד. זהו, בלי משקעים, בלי לפתוח אשכולות בפרוג על "אוי יוי יוי", ומה יהיה, ואם הוא ילך לכל המתחרים, ועל אלו שמורידים את המחיר וכו' וכו'.
זה פשוט לא מעניין אותי יותר.
כשיחזור אלי, בע"ה (כרגיל..) וירצה להמשיך לעבוד, אוכל אולי, אבל ממש אולי, לעשות לו "הנחה" על העבודה ההיא.
אבל "לא לשלם?" לא משלם-לא לקוח נקודה.
icon4.gif

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אביגדור;329306:
איך שגלגל מסתובב לו... אוה אוה אוה... איך שגלגל מסתובב לו...
א. הוא נמצא בדרום.
ב. יש מצב לקפה אחרי צום?
ד. זה הצלצול היחיד שמעורר אותך?
ג. לא חשוב, לכן עברתי מיד לד.

• הוסף לסימניות
אברימי, אבל זה באמת נשמע כמו " אוי יוי יואי"...

:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shia;329292:

ולי נראה,,,
שהלקוח הזה אם הוא לא אהב את העבודה של אברימי הוא כזה טמבל שהוא היה מאשר את הקריינות כולל הציפצוף.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תותים;329323:
ולי נראה,,,
שהלקוח הזה אם הוא לא אהב את העבודה של אברימי הוא כזה טמבל שהוא היה מאשר את הקריינות כולל הציפצוף.
חיים, איך אפשר להסמיק כאן עם כל הירוק הזה???
icon7.gif

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה