למעצבות פנים: חדר ילדים מאתגר

• הוסף לסימניות
כבר הרבה זמן אני שוברת את הראש איך אני מסדרת את החדר הזה.
בריבוע הזה של 1.50 על 1.55 אמור להכנס איכשהוא מקפיא וארון בגדים.
הבעיה הגדולה היא, שהחלק הזה הוא חלק מסוכה, כך שהכל חייב להתנייד החוצה בסוכות.
חשבתי לסגור עם דלתות הזזה, אולי המסילות תהיינה שקועות ברצפה, ובפנים לשים מוט לתלית בגדים ואיזשהוא ארון ניייד עם מדפים. או אולי בכלל לשנות את סדר הרהיטים...
בקיצור הסתבכתי.
אולי יש למשהוא מכם רעיון מוצלח שיציל את המצב העגום?

קבצים מצורפים

• חדר ילדים.jpg
    חדר ילדים.jpg
    KB 734.5 · צפיות: 212
  • הוסף לסימניות
אם הבנתי נכון את הבעיה, אפשר לבנות ארון בגדים מ2 יחידות על בסיס מאסיבי עם גלגלים. את המקפיא פחות קשה לגרור.

• הוסף לסימניות
בקיר ליד המכתביה יש חלון? או שאפשר לשים את הארון שם?

• הוסף לסימניות
למה ב155 ס"מ (בסוכה)צריך להכנס ארון ומקפיא?
החלטה שלך? או ברירת מחדל?
אני הייתי שמה שם את המכתביה נידת
והיכן שמיקמת מכתביה לשים ארון.

• הוסף לסימניות
תודה על התגובות.
היה נראה לנו שכדאי לסגור את הנישה כדי לתת לחדר מראה מרובע.
אבל אולי זה רעיון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה