התייעצות למעצבות שביננו כמה עולה כזה מטבח?

• הוסף לסימניות
זכיתי במחיר למשתכן ואני מתלבט האם לוותר על הזכות של המטבח
ולהזדכות בסכום של 6000 ש"ח
ההתבלטות מגיעה היות ואין שום אפשרות לשידרוג המטבח, והחומרים לא מהכי טובים בלשון המעטה,(על טריקה שקטה אני לא מדבר בכלל),
וכמה סוגים בודדים של פורמייקה שכבר אין אפילו במטבח של סבתא רבא שלי..
אז לכם האדריכלים/יות אני פונה כמה לדעתכם אני יוכל לקבל מנגר פרטי כזה סוג מטבח מהחומרים והכיורים הכי פשוטים..?
אציין שהארונות למעלה הם ללא מייבשי כלים.
(אני מתכנן מטבח מושקע אך רוצה לדעת האם אני לא מפסיד כאן משהו..)

upload_2020-1-16_19-4-42.png

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אצל נגר, לדעתי, לא פחות מ-12,000
כל קבלן נותן את המינימום, זה המצב בשוק
תגיד תודה שמזכים אותך בסכום כזה יפה...

• הוסף לסימניות
נראה לי זה האזור
נגר פרטי זה לא מטבח קבלן
ויש לזה כמה סיבות...

אבל תשלחו לכמה נגרים, ותראו מה מציעים לכם.

• הוסף לסימניות
אני יודעת על דירה שהמטבח די אותו דבר, והקבלן מזכה אותם רק ב450 ש"ח.

נגר עולה הרבה יותר מההזדכות-
1. חומרים באיכות אחרת, רמה אחרת של פרטים ודיוק.
2. הקבלן קונה הכל לכמות של כמה עשרות/מאות/אלפים יחידות דיור ועולה לו יותר זול.
3. אתה לא מזדכה בכל הסכום שעלה לקבלן, אלא ע"פ החלטה מראש, ומה שכתוב בחוזה...

• הוסף לסימניות
אני יודעת על דירה שהמטבח די אותו דבר, והקבלן מזכה אותם רק ב450 ש"ח.

נגר עולה הרבה יותר מההזדכות-
1. חומרים באיכות אחרת, רמה אחרת של פרטים ודיוק.
2. הקבלן קונה הכל לכמות של כמה עשרות/מאות/אלפים יחידות דיור ועולה לו יותר זול.
3. אתה לא מזדכה בכל הסכום שעלה לקבלן, אלא ע"פ החלטה מראש, ומה שכתוב בחוזה...
אני מזדכה על 6000 ש"ח
האם בסופו של דבר שווה לקחת את הזיכוי?(כי את אומרת שנגר הרבה יותר טוב..וההבדל במחיר לא כזה גדול..)

• הוסף לסימניות
ממליצה להזדכות.
אצלינו נתנו 4000 ש"ח.
מטבח קבלן למשפחה עם ילדים גם במקומות שנתנו בסטנדרט גבוהה יחסית, לא נותן אופציה לאחסון כמעט.
אם יש לכם אפשרות מטבח לדעתי זה דבר ראשון לשדרג, איכות חיים אחרת....

• הוסף לסימניות
ועוד דבר- במיוחד שאתה רוצה מטבח מושקע, מאוד ממליצה ללכת למישהו שמבינ/ה בתכנון מטבחים מאוד טוב וישב איתך על כל הצרכים כי זה ממש משנה את כל ההנאה בשימוש במטבח. בישול, אפיה וסתם לאכול ולהשאיר מסודר ונקי גם אחרי שימוש.

• הוסף לסימניות
זיכוי בסכום הנ"ל זה סכום נחמד מאוד.
המטבח שהעליתם אינו מכיל ארונות למעלה, ארונות גבוהים או מגירות שמיקרות את המטבח.
אני חושבת שלו הייתם הולכים לנגר בנתונים האלו כולל סוג החומר זה היה מסתכם גם ב 9-10 אל"ש.
אם אתם בכל מקרה רוצים שידרוג ומושקע. אז מה ענין כאן של הפסד?
הרי אתם מציינים במפורש שהחומר והסגנון ישן ולא מתאים.
מינימום במטבח היום זה מייבשי כלים, טריקה שקטה.ארונות עליונים.
ומעבר לכל, זה העיצוב, החומרים וכד'.

• הוסף לסימניות
זה לא משנה כמה שווה המטבח שהקבלן מציע. זה משנה איך הוא משרת את הצרכים שלכם, או לחילופין כמה תקבלו עליו ביד שניה.
לכאןרה, המטבח לא עונה לצרכים שלכם ולא תקבלו עליו ביד שניה יותר מסכום ההזדכות.
אי לכך ובהתאם לזאת מומלץ להזדכות.
בהצלחה ויישוב טוב

• הוסף לסימניות
הטעות הגדולה היא שהזיכוי אינו על המטבח לבד. בויתור על המטבח אינך מקבל שיש, כיורים, חיפוי מטבח, ברזים, וארונות. נגר אינו עושה את כל זה, אא"כ משלמים הרבה. לכן אף שבאמת מציעים מטבח ישן מאוד, ספק רב אם שוה לותר. אולי שוה להחליף אח"כ דלתות, ולשדרג כמה ארונות.

• הוסף לסימניות
עדיף שתשאל כמה עולה מטבח בכלל, כי מטבח בדיוק כמו זה אין מצב שתעשה, (תוסיף עוד ארונות ומגרות למשל). ומטבח חדש עולה באזור ה30 אלף (למיטב ידיעתי), כך שאל תשלה את עצמך שה6000 יצילו אותך.

• הוסף לסימניות
הטעות הגדולה היא שהזיכוי אינו על המטבח לבד. בויתור על המטבח אינך מקבל שיש, כיורים, חיפוי מטבח, ברזים, וארונות. נגר אינו עושה את כל זה, אא"כ משלמים הרבה. לכן אף שבאמת מציעים מטבח ישן מאוד, ספק רב אם שוה לותר. אולי שוה להחליף אח"כ דלתות, ולשדרג כמה ארונות.
כל הנ"ל באיכות נמוכה. האם זה מספק את בעל הדירה החדש? הם אפשר למכור את זה במחיר משתלם יותר?

• הוסף לסימניות
אתה בטוח שיש אפשרות להזדכות?
במחיר למשתכן אין שום אפשרות לשינוי או שדרוג.
אני באותו מצב, ממש מוזר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה