כללי למעצבים ותיקים - איך אתם מחייבים לקוח עבור תמונות

• פותח הנושא shor
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
קיבלתם פרויקט עיצוב חוברת ,

בחוברת אתם נאלצים לקנות תמונות שיש אותם רק בshutterstock

איך אתם מחייבים את הלקוח?
או מי סופג את העלות?

• הוסף לסימניות
העלות של התמונות, ברור שהלקוח משלם.
או שאתה מתמחר מראש כולל התמונות.

• הוסף לסימניות
זו רק אני או שנראה שעבור חברי פרוג אין עוד חברות לרכישת תמונות חוץ משאטרסטוק?

אודה ולא אבוש שבכל שנותי כמעצבת מעולם לא קניתי מהם אף תמונה - יש מספיק אתרי תמונות לא פחות טובים מהם במחירים שפויים יותר (שגם הם לא זולים כלל... - פשוט אין התחייבות למנוי שנתי).

ולשאלת פותח/ת האשכול:
אם מדובר בפרוייקט המצריך מספר תמונות - בדר"כ אני מתמחרת מראש מחיר המגלם בתוכו גם את מחיר עלות התמונות.

אם מדובר בפרוייקט שעיקרו ורובו הוא רכישת התמונות עומדות בפני הלקוח 2 אופציות.
לרכוש מנוי באתר בעצמו ולשלם על התמונות בנפרד ישירות לאתר התמונות או לתת לי לרכוש עבורו את התמונות ולשלם לי את עלותן בתוספת למחיר העיצוב.
מניסיוני, חברות גדולות בדר"כ רוכשות מנוי בעצמן ונותנות לי את שם המשתמש והסיסמא לרכישת התמונות שסיכמנו עליהן, ואילו אנשים פרטיים ועסקים קטנים - שעד שהגיעו אלי לא ידעו בכלל שיש דבר כזה "אתר לקניית תמונות" - מעדיפים שאקנה את התמונות בשבילם.

• הוסף לסימניות
נגיד והיה לו מנוי בעבר וחשבנו לחדש אותו בשביל חוברת זו .
והוא דחה את החידוש . עד שנתן להבין שאולי תמצאי אלטרנטיבה אחרת..

בינתיים עובר זמן...

והפרוייקט מתעכב.. ונוצר כעס... ואין החלטה
(לא ידעתי מראש שאאלץ לשבץ תמונות משאטרסטוק )

מה הייתם עושים? או מה הייתי אמורה לעשות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;1379860:
זו רק אני או שנראה שעבור חברי פרוג אין עוד חברות לרכישת תמונות חוץ משאטרסטוק?

אודה ולא אבוש שבכל שנותי כמעצבת מעולם לא קניתי מהם אף תמונה - יש מספיק אתרי תמונות לא פחות טובים מהם במחירים שפויים יותר (שגם הם לא זולים כלל... - פשוט אין התחייבות למנוי שנתי).

את יכולה לתת שמות?

• הוסף לסימניות
פשוט עוד לא ניתקלתי בסיטואציה כזו.

תמיד חייבתי את הלקוחות שלי עבור התמונות ללא כל בעיה.

• הוסף לסימניות
עדן מצוין

• הוסף לסימניות
יש פה להרבה מנוי בשאטרסטוק שיכולים לקנות בשבילך תמונות במחירים שפויים מאד..
10 שח לתמונה..
את זה הלקוח יספוג בקלות...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה