למפרט למחשב לגרפיקה

• הוסף לסימניות
לחלקים ולמחיר.
תודה רבה.

קבצים מצורפים

• תמונה ללא שם.png
    KB 132.3 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
לא כתוב נכון.
וחוצמזה, מי שם מעבד i7 בלי כרטיס מסך?...
לא לעניין, בפרט האופציה הראשונה.

• הוסף לסימניות
לא צריך להיות תמים כ"כ... (לא לקחת אישי).
מחשב לא יכול לעבוד בלי כרטיס מסך. אין חיה כזו. רק שבכל לוח- מעבד (כמעט) יש כרטיס מסך מובנה. לכרטיס הזה קוראים intel graphics.
בשביל גרפיקה מומלץ לא להסתפק בכרטיס המובנה, ובודאי שלא לקנות מחשב עם מעבד חזק על חשבון כרטיס המסך.
באופציה השניה הוא כבר שם כרטיס מסך, אבל לפי ההפרש במחיר- 1000 ש"ח, את מבינה בעצמך שאי אפשר להכניס כרטיס מסך טוב, + 8GB זיכרון נוספים +SSD (שהוא לבד עולה 500 ש"ח, אם מדובר במשהו טוב) ב-1000 ש"ח.
כמו"כ, לא כתוב איזה לוח, ואיזה דגם כל מוצר, אני מניח שאת זורקת את כספך לריק.

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול.
לפי מה שהבנתי - אתה מומחה בתחום, אז אולי תוכל, במטותא, להעלות מפרט מעולה למחשב עבור גרפיקה ו/או עוד, ובאיזה טווח מחירים ניתן להשיג זאת?

• הוסף לסימניות
מי שרוצה יכול לפנות אליי במייל, אני לא זורק מפרטים, אני מברר קודם כל אחד לאיזה צורך, אילו תוכנות, ומה יכול להיות בעתיד, ושלא יזרוק כסף על דברים שלא ישתמש בהם, וגם, שלא יקנה משהו שיתחרט לאחמ"כ, למה לא השקיע עוד 200 ש"ח, והיה יוצא עם מחשב שמתאים לו יותר.

אני לא דוגל לרוץ מיד על i7, לא תמיד צריכים את זה, צריך לאזן.

מה שאני דן כרגע כאן באשכול, זה, א. עצם המפרט, הוא הוא מסודר- שממש לא.
ב. הוא לא ברור, אתה לא יכול לצאת עם המפרט הזה ביד עם מידע נורמלי מה שאתה הולך לקבל, או לחילופין ללכת איתו לחנות ולבקש להרכיב לך מחשב לפיו.
ג. שהוא לא בנוי כמו שצריך, מנוע חזק על רכב מקרטון...

• הוסף לסימניות
מחיר מופרז לחלוטין (שתי האופציות ובפרט הראשונה)

• הוסף לסימניות
לא הייתי קורא לזה מפרט היות שאין פה שום דבר מפורט.
חסרים גם שמות החברות, גם הדגמים וגם חלקים.

כמו שנכתב מעליי, ההפרש במחיר לא נשמע הגיוני.

אני לא רוצה לקפוץ למסקנות ולא רוצה ח"ו לגרום להפסד לקוח פוטנציאלי של אותו מציע המפרט. אבל מההתרשמות שלי לפי סגנון כתיבת המפרטים (ולכתוב כ. מסך intel graphics כאילו ומדובר בדגם) הרי שזה נראה ממש על גדר ההונאה וניצול ציני של לקוח תמים.

• הוסף לסימניות
זה המפרט שאני שהייתי נותן
(בהנחה שמי שכתב לך את המפרט ידע לתת לכם מפרט תואם לשימוש שלך):

מעבד:
INTEL CORE-i7 4770 3.9GHZ 8M QUAD2

לוח:
GIGABYTE GA-Z87 ATX 4XMEMORY

זיכרון:
1. 8G-1600 DDR3 1600 HYPERX + צלעות
2. 8G-1600 DDR3 1600 HYPERX + צלעות

כונן קשיח:
1. 2000 GB
2. 120G SSD

צורב DVD:
DVD SATA LG

כרטיס מסך:
GEFORCE GTX 650-2G

מערכת הפעלה
ווינדוס 8.1 הום/ ווינדוס 7 הום

מארז מהודר

מסך:
MAG 24

מקלדת + עכבר אלחוטי:
מיקרוסופט 2000

ס"ה לתשלום: 5,830 ש"ח כולל מע"מ, עבודה (התקנת כל התוכנות)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה